Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Yılmaz, Zümrüdüanka dizisinin akıbetini açıkladı!

Ceren Yılmaz, Zümrüdüanka dizisinin akıbetini açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinin setinde çalışmaların durmasından bu yana uzun zaman geçti. Ürgüp’teki çekimler durunca yeni bölümler de yayınlanamıyor. Oyuncular ise koronavirüs salgınından korunmak adına evlerine çekildi. Alp Navruz ile birlikte başrolde yer alan Ceren Yılmaz, yaptığı açıklamada şu aşamada sete çıkmanın doğru olmadığını söyledi.

Oyuncu, ne zaman dizinin çekimlerinin başlayacağını bilmediğini hatta yapımcının da bilmediğini belirtti. TV100’e konuşan Ceren Yılmaz, “Ölüm sayısı arttığı için onların da yapacağı bir şey yok. Bunları önemsemeyip sete devam edenler de var. Onların kendi bakış açısı. Ama biz başlamamayı tercih ettik. Bu kadar ölüm varken, salgın bu durumdayken başlamamız doğru olmaz diye düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

Ceren Yılmaz, herkese ‘evde kal’ çağrısını yaptıkları bu dönemde dizi setine gidip işe başlayamayacaklarını hatırlattı. Oyuncu, “Umarım bu durum bir an önce düzelir ve sete döneriz. Çünkü çok özledim, inanılmaz özledim” dedi.

20 günden fazla süredir İstanbul’daki evinde olduğunu ve hiç çıkmadığını söyleyen oyuncu, “Markete dahi gitmiyorum. Sipariş imkanımız var eve direkt geliyor” ifadesini kullandı.