Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisini bekleyenlere müjde geliyor! Sürpriz bir isim diziye katılıyor!

Savaşçı dizisini bekleyenlere müjde geliyor! Sürpriz bir isim diziye katılıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Akıbeti merakla beklenen Savaşçı dizisiyle ilgili gelişmeler, diziyi bekleyenleri sevindirecek. Başrolde oynayan Berk Oktay ile birlikte bir kaç oyuncunun daha ayrıldığı dizinin devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Sonunda konuyla ilgili net bilgiler geldi. Berk Oktay yok ama diziye yeni bir isim katılıyor. Limon Film imzalı dizi, 5. sezonda da ekranda olacak.

Fox Tv’de yayınlanan asker kökenli dizi Savaşçı ile ilgili olarak gelen yeni bilgiler, izleyicisinin yüzünü güldürecek cinsten. Yakında ekrana dönmesi beklenen dizinin çekimlerine de kısa süre içinde başlanacağı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında, Savaşçı dizisiyle ilgili son gelişmeleri paylaştı. Yeni sezonda stoktaki 3. bölümü yayınlanan ve daha sonra yeni bölümleri çekilmeyen dizinin ekrana gelmesini heyecanla bekleyenlere müjdeli haberler geldi.

99 bölüm çekilen diziden Berk Oktay ayrılmış ve Yasak Elma dizisine geçmişti. Başrol için Ekin Mert Daymaz ile görüşüldüğü şeklinde bazı haberler de çıkmıştı. Ancak görünen o ki bu kez ön planda Sarp Levendoğlu olacak ve ünlü oyuncu Tamer Karadağlı da katılıyor. Üstelik konuk oyuncu değil, ana kadroda yer alıyor.

Yeni bölümlerin yine Fox TV’de yayınlanacağını aktaran Birsen Altuntaş, Savaşçı dizisiyle ilgili son gelişmeleri şöyle aktarıyor: “5. Sezon için hazırlıklar tam gaz sürüyor. Yine Osman Taşçı’nın yöneteceği, Süleyman Çobanoğlu’nun ise yazacağı dizide bu kez Türeyiş Destanı işlenecek.

Savaşçı dizisini bekleyenlere müjde geliyor! Sürpriz bir isim diziye katılıyor! 7

Eskişehir’e giden ekip 25 Aralık’ta teaser çekimine başlayacak. Yeni bölümlerde başrol oyuncularından Sarp Levendoğlu’nun karakterinin öne çıkacağı dizinin kadrosuna “Göktürk Albay” karakteriyle geçen sezon Tamer Karadağlı’nın konuk olacağı gündeme gelmişti. Ancak yaşanan değişikliklerin ardından Karadağlı’nın dizinin ana kadrosuna katıldığı ortaya çıktı. Ünlü aktörün dizideki aile üyeleri için de oldukça önemli oyuncularla görüşmeler yapılıyor.”