Ana sayfa Dizi Haberleri Gümüş dizisinde oynamıştı, Yeşilçam’ın ünlü yıldızı Yeşilçam dizisiyle dönüyor

Gümüş dizisinde oynamıştı, Yeşilçam’ın ünlü yıldızı Yeşilçam dizisiyle dönüyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2005-2007 yıllarında yayınlanan ve ekranın unutulmaz dizileri arasında yer alan Gümüş dizisinde, şimdilerin popüler isimlerinin yanı sıra Yeşilçam’ın usta isimleri de rol almıştı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden’in başrolünde oynadıkları dizide, Yeşilçam’ın iki ünlü ismi Ekrem Bora ve Güngör Bayrak da oynamıştı.

Şimdilerde medyada sıklıkla yer almaya başlayan Yeşilçam isimli dizide, bu iki usta oyuncudan birinin daha rol alacağı ortaya çıktı. Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu’nun başrolünde oynayacağı ve 1960’larda altın çağını yaşayan Yeşilçam’ın anlatılacağı dizinin kadrosunda Güngör Bayrak’ın da yer aldığı öğrenildi.

BluTV için çekilecek olan dönem dizisiyle ilgili olarak yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yapacağı dizinin oyuncu kadrosu da şekilleniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre hem oyuncuları, hem dönem dizisi olması hem de yönetmeniyle dikkat çeken yeni diziye katılan son ismin de Güngör Bayrak oldu.

Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından olan ve Lady lakabıyla anılan usta oyuncu Güngör Bayrak, Gümüş dizisinin ardından yıllar sonra yeniden dizi setlerine dönecek.

Gümüş dizisinde oynamıştı, Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Yeşilçam dizisiyle dönüyor 7

Ünlü oyuncunun dizide Belkıs rolünü oynayacağı ifade ediliyor. Dizinin senaristliğini de Levent Cantek ile Volkan Sümbül’ün üstleniyor. İki sezon çekilmesi planlanan dizi 20 bölümden oluşacak.