Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisini sevdiren, dizide yapılan tespitler mi?

Savaşçı dizisini sevdiren, dizide yapılan tespitler mi?

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
FOX TV’nin sevilen dizisi Savaşçı’nın 34. bölüm 1. tanıtımı, tartışmanın fitilini ateşledi.

Başrollerini Berk Oktay Murat Serezli, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Sarp Levendoğlu’nun paylaştığı dizi pazar akşamlarının gözde yapımlarından…

Bordo Bereliler’e mensup bir timin destansı hikayesini anlatan Savaşçı, bir dönem Bordo Bereliler’in seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi’nin hikayesini konu alıyor.

Timin başındaki Kopuz Albay’ın hain bir terörist olan Pia tarafından kandırılması, Albay’ın sonu mu olacak merak edilirken fragmanda Kopuz’un anlattıkları izleyenleri farklı bir noktaya taşıdı.

Kopuz’un emperyalist güçlerin Türkler’e karşı düşman yetiştirdiğini dizideki karakterlerle anlatması izleyenleri adeta mest etti.

Dizinin çok güzel ve doğru noktalara parmak bastığını düşünen izleyenler, dizinin bu yüzden sevildiğini düşünmeye başladı.

İzleyiciler konuyla ilgili; “Çok doğru söylüyor!”, “Tespitin dibi!”, “Bu diziyi bu yüzden çok seviyorum!”, “En güzel dizi Savaşçı!” gibi yorumlar yaptılar.

Anlaşılan dizinin yeni bölümündeki bu sahneler sosyal medyada daha çok konuşulmaya devam edecek. Çarpıcı bir konuyla ekrana gelecek olan Savaşçı’nın yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

İşte 34. bölüm 1. tanıtım: