Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin 3. sezonu öncesi başrol oyuncusu Berk Oktay’ın hali hayranlarını üzüyor!

Savaşçı dizisinin 3. sezonu öncesi başrol oyuncusu Berk Oktay’ın hali hayranlarını üzüyor!

tarafından ker_def
28 Ekim 1982 Ankara doğumlu olan Berk Oktay, Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde okudu.

2002 yılında O Şimdi Asker filminde rol alan, 2009 yılından itibaren 4 yıl boyunca Arka Sokaklar dizisinde Sinan komiser karakterine hayat vererek ismini duyuran Berk Oktay, Alev Alev, İlişki Durumu Karışık ve İlişki Durumu Evli dizileriyle çıkışını sürdürmüştü.

Son olarak 2 sezondur Savaşçı dizisinde Yüzbaşı Kağan Bozok karakterine hayat veren Oktay, yeni sezonda da yine aynı karakterle Fox TV ekranında olmaya devam edecek.

Ancak özel hayatındaki çalkantılar ünlü oyuncunun tatil zamanını keyifsiz ve moralsiz geçirmesine sebep olmakta…

Eşiyle boşanma aşamasında olan ve çıplak fotoğrafları ve videoları basına sızan Berk Oktay tatilde bir hayli keyifsiz olarak görüntülendi.

Merve Şarapçıoğlu’yla evliliği bitme noktasına gelen yakışıklı oyuncu Berk Oktay, tatil sezonunu önceki gün Bodrum’da açtı.

Eşinin, “Sadakatsiz biri, bana şiddet de uyguluyor” diyerek boşanma davası açtığı ve sosyal medyada yayılan çıplak fotoğraflarıyla olay olan Berk Oktay’ın Savaşçı dizisinin yeni sezonu öncesi moral depolaması gerekirken bu durumdan uzak olduğu her haline yansıyor.

SAVAŞÇI DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habertürk muhabiri Hakan Yağcı’nın haberine göre, gün boyu iskelede güneşlenen Oktay, bir ara kalkarak kendisini serin sulara bıraktı.

Savaşçı dizisinin 3. sezonu öncesi başrol oyuncusu Berk Oktay'ın hali hayranlarını üzüyor! 7

Gazetecilere yanlış anlaşılmaya karşı açıklama yapan oyuncu, “Yanımdaki bayan akrabamız olur, lütfen yanlış yazmayın” dedi.

Oktay’ın kendine bakmadığı haline yansırken, uzamış sakalları ve moralsizliği de fotoğraflara yansıdı.

Savaşçı dizisinin 3. sezonu öncesinde başrol oyuncusu Berk Oktay’ın bu halleri dizi hayranlarını da bir hayli üzmüş durumda.