Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin güzeli Gaye Turgut Evin’i ağlattılar

Savaşçı dizisinin güzeli Gaye Turgut Evin’i ağlattılar

tarafından ker_def

Savaşçı dizisinin yeni bölümünden ipuçları içeren 47. yeni bölüm fragmanı geldi.

Başrollerinde Berk Oktay, Yıldız Atiksoy, Murat Serezil ve Sarp Leventoğlu’nun yer aldığı dizinin senaryosunu Süleyman Çobanoğlu yazıyor. Yeni bölümde dizi severleri gözyaşlarına boğacak anlar yaşanacak.

İzleyicilerin beğeniyle takip ettikleri Kürşat Teğmen karakterinin şehit olması dizi hayranlarını çok üzdü. Gaye Turgut Evin’in canlandırdığı Çiğdem Teğmen ile aşk yaşayan Kürşat’ın şehit olması ile ilgili sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı.

Özellikle Çiğdem Teğmen’in gözyaşları izleyicileri çok etkiledi.

Kürşat’ın şehit olmasının izleyiciyi derinden üzdüğünü görmekteyiz.

Bazı izleyiciler ise Savaşçı dizisinin Söz dizisinden kopya çektiğini yazmaktalar…

SAVAŞÇI 47. BÖLÜM FRAGMANI:

Savaşçı dizisinin son bölümünde neler yaşanmıştı? Leyla’nın sürpriz bir şekilde Kağan’ın karşısına çıkması kafaları karıştırır ve Aslı’yla Kağan arasında gerilime sebep olur. Yüzbaşı Kağan’ı hedefine koyan Leyla, aynı zamanda yaptığı sinsi plan için hazırlıklara başlamıştır. Çok geçmeden ses getirecek büyük bir eylem peşindedir.

Uluslararası bağlantılarıyla bir araya gelen Leyla amacına adım adım yaklaşır. Karargahta ise Seyfi’den gelen istihbarat doğrultusunda Kağan’ın bir ayrıntıyı fark etmesi, taşların yerine oturmasını sağlar.

Savaşçı dizisinin güzeli Gaye Turgut Evin'i ağlattılar 7

SAVAŞÇI DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Her ihtimali göz önünde bulunduran Albay Kopuz, Kılıç Timi’ni harekete geçirir. Ancak Leyla’nın farklı eylem yöntemi tehlikenin boyutunu daha da yükseltir ve Kılıç Timi’yle birlikte Mehmetçik de ölümle burun buruna gelecektir.