Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin setinde kriz büyük! Tüm oyuncuları mı değiştirecekler yani?

Savaşçı dizisinin setinde kriz büyük! Tüm oyuncuları mı değiştirecekler yani?

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Savaşçı dizisinin setinde geçtiğimiz sezon yaşanan ödeme krizi bir türlü bitmek bilmiyor!

Daha önce dizinin ekibinin bir kaç kez ödeme yapılmadığı için seti durdurmasının ardından bu kez oyunculardan benzer bir tavır gelmişti.

Yaşanan bu krizle ilgili detayları Milliyet Gazetesi’nden Ali Eyüboğlu yazdı. “Dört aydır paralarını alamayan Savaş’çılar” başlıklı yazıda, iki sezondur devam eden dizinin oyuncularından Doğan Bayraktar, Uğur Biçer, Nazan Diper, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık, Burç Kümbetlioğlu, Sarp Levendoğlu, Berk Oktay, Ersin Olgaç, Alp Öyken, Murat Serezli ve Bahadır Vatanoğlu’nun yapım şirketine kazan kaldırdığını belirtti.

Sayılan bu 12 oyuncunun yaptığı yazılı açıklama ile Limon Yapım’ın 16 haftadır kendilerine ödeme yapmamaları nedeniyle iş bıraktıkları belirtilerek alacaklarının tahsili için şirkete icra takibi başlattıkları da öğrenildi.

Ali Eyüboğlu yazısında aynı yapım firmasının geçtiğimiz sezonlarda yayınlanan ‘Şevkat Yerimdar’ın teknik ekibine de haftalarca ödeme yapılmadığını hatırlattı.

Savaşçı dizisinin setinde kriz büyük! Tüm oyuncuları mı değiştirecekler yani? 7

Bu vesileyle yapımcıya bir uyarıda da bulunan Ali Eyüboğlu, “Yapımcılar için, teknik ekibi değiştirmek kolay! Ancak bu kez, isyan bayrağını açıp, “Alacaklarımız ödenene kadar çalışmayacağız” diyenler dizinin vitrinindekiler…” diye konuştu.

12 oyuncunun birden değiştirilmesinin imkanı olmadığına vurgu yapan Ali Eyüboğlu, şöyle devam etti: “Bu akşam FOX’ta 69’uncu bölümü yayınlanacak ‘Savaşçı’ oyuncularının, rolleri gereği kameralar karşısında teröristlerle mücadele etmesi gerekirken, emeklerinin karşılığını almak için savaşmak zorunda kalması da, sektörün bir türlü gideremediği zaaflarından biri…”