Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin Yıldız’ı Zeynep Elçin kimdir? Elçin, gerçekten oyuncu olmak için evden mi kaçtı?

Savaşçı dizisinin Yıldız’ı Zeynep Elçin kimdir? Elçin, gerçekten oyuncu olmak için evden mi kaçtı?

tarafından zk zk

Savaşçı dizisinin Yıldız'ı Zeynep Elçin kimdir? Elçin, gerçekten oyuncu olmak için evden mi kaçtı? 7

Fox TV’de yayınlanan Savaşcı dizisinde Yıldız rolünü oynayan Zeynep Elçin, dizi biter bitmez yurtdışında oyunculuk dersleri almak istiyor. Dizinin dikkat çeken isimleri arasında yer alan Zeynep Elçin, oyuncu olmanın büyük cesaret istediğini söyledi. 27 yaşındaki genç oyuncu, başta kararsızlıklar yaşasa da oyunculuk kariyerinde ilerlemek için eğitim alması gerektiğini düşünüyor.

Oyuncu olmasını mucize olarak değerlendiren Zeynep Elçin, Vatan gazetesinden Melis Güvenç’e bir röportaj verdi ve hedeflerini anlattı.
9 yıldır oyunculuk mesleğinde olan Zeynep Elçin, hiç kimsenin kendisini yönlendirmediğini, başlarda çok zorlandığını ve zaman kaybettiğini anlatarak “Bundan sonraki arzum doğru bir şekilde yönlendirilmek. Oyunculukta en dikkat edilmesi gereken şey ilk başta bu olmalı. Bunu ben tecrübeyle edindim oyuncu olmak isteyenlere tavsiyem kendilerine zaman kaybettirmeyecek kişilerle çalışmaları”