Ana sayfa Sosyal Medya Şebnem Bozoklu; Hamlet dizisinin çekildiği Büyükada’da az kalsın ölüyordum dedi!

Şebnem Bozoklu; Hamlet dizisinin çekildiği Büyükada’da az kalsın ölüyordum dedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yetenekli oyuncu Şebnem Bozoklu, Gain’de yayınlanan Hamlet  dizisinde Erdal Beşikçioğlu, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar ve Elit İşcan ile birlikte rol alıyor.

Oyuncu dizinin çekimleri için bulunduğu Büyükada’da nasıl ölümden döndüğünü Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda anlattı. Bozoklu o anlarla ilgili Gence’ye şunları söyledi;

“Büyükada’daydık. Yanımda da basın danışmanım vardı. Canımız balık çekti. Eve ızgara balık söyledik. Sete gideceğim diye hızlı yiyorum. Bir çatal aldım ve kılçık boğazımda durdu. Yutkunamıyorum. Morardım. Ölüyordum. Önce ekmek içi yedim. Sonra zeytinyağı içtim.”

Şebnem Bozoklu; Hamlet dizisinin çekildiği Büyükada'da az kalsın ölüyordum dedi! 8

Şu sıralara Fox TV’de yayınlanan Elbet Bir Gün dizisiyle ekranlara gelen Şebnem Bozoklu dizide ‘Nesime’ karakterine hayat veriyor. Oyuncu röportajda, yeni dizisi ve karakteri hakkında da samimi açıklamalarda bulundu.

Dram türündeki Elbet Bir Gün de çok keyif alarak çalıştığını ve karakterin kanlı canlı olması için çok uğraştığını belirten oyuncu,; “Üzerine düşündüm, çalıştım. Bu konudaki en büyük şansım yönetmenimiz Gül Oğuz oldu. İşinde muhteşem biri, karakteri onunla kurduk” açıklamasını yaptı.

Şebnem Bozoklu; Hamlet dizisinin çekildiği Büyükada'da az kalsın ölüyordum dedi! 9

Şebnem Bozoklu canlandırdığı karakteri ‘Bir başkası canlandırsaydı çok üzülürdüm’ diyecek kadar seviyor; “Nesime, oynamaktan keyif aldığım bir karakter” diyen oyuncu “Eğer bu rol başka bir oyuncuya gitseydi, çok üzülürdüm.

Nesime, çok varlıklı bir adamla evlendirilmiş. Sonra gördüğü şiddet ve istismardan dolayı İstanbul’a kaçıp her şeye sıfırdan başlamış. Hayatın kibar davranmadığı bir kadın. O sıkışıklık ve korkuyla da hatalar yapmış. Bütün yaşamını ‘Elbet bir gün intikamımı alacağım, kendimi var edeceğim’ gibi sözler üzerine kurmuş.

Yıllar sonra, uzun zaman önce koptuğu kız kardeşiyle karşı karşıya geliyor. Kardeşi çok varlıklı. Birlikte bir hayat kurmaya çalışıyorlar. Ve kurtulmaya çalıştıkları çok şey var” açıklamasıyla da dizinin önümüzdeki bölümlerde daha da heyecanlı hale geleceğinin sinyallerini verdi.