Ana sayfa Dizi Haberleri Seçkin Özdemir’in elinde elle tutulur Bir Aşk Hikayesi var!

Seçkin Özdemir’in elinde elle tutulur Bir Aşk Hikayesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Seçkin Özdemir son yılların en şanssız dizi oyuncularından birisi… Seçtiği projeler asılında kötü değildi, ancak üst üste gelen şanssızlıklar oyuncunun talihsizliğinin sebebi oldu. Al Yazmalım dizisiyle oyuncu çok iyi bir başlangıç yaptı. Barış Falay ve Özge Özpirinçci ile birlikte bir Yeşilçam hikayesinin yeni versiyonunu izleyicilere sundu. Seçkin Özdemir adına çok iyi sonuçlar doğurdu. Ardından gelen Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Leo karakteri ile geniş kitleler tarafından tanındı. Sonrasında ise Bir Aşk Hikayesi dizisinde birçok kişi için efsaneleşen Korkut Ali karakterine hayat verdi. 2011 – 2013 yılları arasında yayılan bu 3 proje ile Seçkin Özdemir adeta gümbür gümbür bir başlangıç yaptı.

Ancak sonraki projelerde birçok şanssızlıklar yaşayan oyuncu, Bir Aşk Hikayesi’ndeki Korkut Ali karakterinin ötesine geçemedi. Adeta gölgesi oldu bu karakter. Herkes onu 7 yıl önce canlandırdığı karakter ile hatırladı. Çünkü, bu 7 yıllık dönemde başka bir karakter ile hatırlanmaya değecek bir işi olmadı.

Günahkar, Racon, Acı Aşk, Kiralık Aşk, Ateş Böceği, Tehlikeli Karım, Can Kırıkları, Sevgili Geçmiş ve Hizmetçiler… 7 yılda üst üste dizi projelerinde birbirinden farklı karakterlere hayat veren oyuncu, bir Korkut Ali etkisi yaratacak iş daha bulamadı.

Seçkin Özdemir'in elinde elle tutulur Bir Aşk Hikayesi var! 8

Aslında projeler kötü değildi ama hem şanssızlık hem reytingler Seçkin Özdemir adına sıkıntılı bir dönemi işaret etti. Oyuncu, her projeden büyük kazanımlar elde etti. Ciddi tecrübe kazandı ve her rolünde fedakardı. Ancak olmayınca da olmuyordu…

Seçkin Özdemir, Barış Falay ile yaptığı instagram canlı yayınında aslında bu şanssızlığını kabul eden bazı sözler söylemişti.

Bazı takipçiler Barış Falay’dan dizi seçme konusunda Seçkin Özdemir’e taktik vermesini de istedi. Seçkin Özdemir, izleyicilerin haklı olduğunu ve son dizilerinin iyi gitmediğini de itiraf etti.

Oyuncu en son Damla Sönmez ile Bir Aşk Hikayesi anılarını instagram canlı yayınında paylaştı. Dizinin izleyicileri için iyi bir yayın oldu. Ama bir başka gerçek daha kendini gösterdi. Seçkin Özdemir, Korkut Ali’den sonra başka bir karakterde iz bırakamamıştı.

Ünlü oyuncunun, yeni projeleri seçerken iz bırakabileceği senaryoları tercih etmesi daha mantıklı olacaktır.

İşte Damla Sönmez ile Seçkin Özdemir’in Bir Aşk Hikayesi hatırası… Seçkin Özdemir, “Yaptığımız yayın anısına bi #BAH #tb si kalsın burada” diyerek paylaştı.

Seçkin Özdemir'in elinde elle tutulur Bir Aşk Hikayesi var! 9