Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seda Akgül’den Müge Anlı’nın programına sert eleştiri!

Seda Akgül’den Müge Anlı’nın programına sert eleştiri!

tarafından ker_def

Milliyet Cadde’ye konuşan ünlü sunucu Seda Akgül, ekrana nasıl bir proje ile döneceğinin sinyallerini verdi.

Yakın dönemde sohbet programlarında yorumculuk yapan Seda Akgül, izleyicileri eğlendirecek bir yapımla ekrana dönüş yapmak arzusunda.

Akgül, “Yarışma gibi diyebilirim. Kadın-erkek ve eğlence temalı olabilir. İnsanların buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. İçimiz karardı. Aslında bakarsanız, içeriğinin bir önemi de yok… ‘Kısmetse Olur’u sunarken de kendimdim” ifadelerini kullandım.

Televizyon sektöründe şu sıralar bir kısırlık yaşandığını ve format sıkıntısının baş gösterdiğini anlatan Seda Akgül, taklitçilik yapıldığının da altını çizdi.

Akgül, sektörün durumunu şöyle anlattı: “Eskisi gibi büyük paralar da kalmadı. Şu anda tematik kanallarda bile bulamadığım sohbet programlarını özledim. Magazin programlarına kimin çıktığı belli değil.”

atv ekranında uzun yıllardır sabah programları yapan, cinayetleri aydınlatan ve kayıp kişileri bulan Müge Anlı hakkında da konuşan Seda Akgül, yerinde olmayı hiç istemeyeceği kişiler arasında saydı.

Seda Akgül'den Müge Anlı'nın programına sert eleştiri! 7

Akgül, “Müge Anlı’yı çok takdir ediyorum ama yerinde olmak istemem. Sabah uyanıp yapılacak en sinir bozucu iş. Bütün kazandığı başarıyı ve parayı hak ediyor. Sözüm ona değil, sabah kuşağında olmaması gerekiyor” dedi.