Ana sayfa Dizi Haberleri Sedanur’dan kötü haber! Müge Anlı’da aranan Sedanur’un cansız bedeni bulundu!

Sedanur’dan kötü haber! Müge Anlı’da aranan Sedanur’un cansız bedeni bulundu!

tarafından zk zk
Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında 7 gün önce Kars’ın Kağızman ilçesinde kaybolan küçük Sedanur ile ilgili çalışmalar yapılıyordu.

Küçük kızın anne ve babası da bir süredir Müge Anlı’nın programındaydı.

Sedanur için başlatılan çalışmanın sonucunda acı bir haber geldi! 9 yaşındaki Sedanur Güzel’in cansız bedeni, Paslı köyü yakınlarında ve üzeri taşla örtülmüş bir şekilde bulundu.

Sedanur’un öldürülüp buraya gömüldüğü ifade edilirken, Jandarma Özet TİM’i tarafından bulunan cenaze ile ilgili bir taciz olup olmadığının da otopsiden sonra belli olacağı ifade edildi.

Günlerdir köy ve çevresinde Komandolar, jandarma timleri, AFAD ve UMKE ekipleri, korucular ile köylüler ile yapılan aramaya Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne ait kadavra arama köpekleri de katıldı.

Sedanur'dan kötü haber! Müge Anlı'da aranan Sedanur'un cansız bedeni bulundu! 8

Köyde erik toplamaya gittiği ve sonrasında bir daha haber alınamadığı ifade edilen küçük kız için başlatılan arama çalışmalarından gelen acı haber üzerine, Müge Anlı’nın programına katılmak için İstanbul’da olan ailesinin de Kars’a geri döndüğü belirtiliyor.

Bu arada  ifadeleri çelişkili bulunan komşu Ertan B. de olaya karıştığı şüphesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Sedanur'dan kötü haber! Müge Anlı'da aranan Sedanur'un cansız bedeni bulundu! 9

Başsavcılığın açıklamasında, Sedanur’un cansız bedeninde elbiselerinin üzerinde olduğu ve köyün 1 kilometre kadar ilerisinde bulunduğu da gelen bilgiler arasında. Otopsi sonucuyla küçük kızın ne zaman ve nasıl öldürüldüğü, cinsel istismara uğrayıp uğramadığı belli olacak.