Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi çok önemli 2 oyuncu katıldı!

Sefirin Kızı dizisi çok önemli 2 oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

Star TV ekranında geçtiğimiz hafta Çukur dizisini geçerek birinciliğe yerleşen Sefirin Kızı dizisi, müthiş yükselişi ile adından söz ettirmişti. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor.

Ancak dizideki gelişmeler de bitmek bilmiyor. Yapıma 2 önemli oyuncu daha katıldı. Bunlardan birisi Melis Barkan, diğeri ise Aras Aydın..

Melis Birkan ekranda en son geçtiğimiz yıl Linda karakteriyle Söz diziide yer almıştı. Oyuncu, uzun bir aradan sonra geçen yıl ekrana dönüş yapmıştı. Şimdi ise 2020 yılına Sefirin Kızı dizisi ile başlayarak önemli bir adım attı.

Sefirin Kızı dizisi çok önemli 2 oyuncu katıldı! 7

Aras Aydın ise, yaz ekranında atv’de yayınlanan Canevim dizisinde Maraz Ömer Kılıç olarak ekrandaki yerini almıştı. Aras Aydın açısından da Sefirin Kızı dizisi kariyeri adına iyi bir sıçrama da oldu.

Sefirin Kızı dizisinin 27 Ocak Pazartesi günü ekrana gelecek olan bölümünde yer alacak olan Birkan baş komiser Canan, Aras Aydın ise komiser Turgut olarak izleyici ile buluşacaklar. Mali Şube’nin göz bebeği iki polis; başarılı ve göz açtırmayan çapraz sorgu teknikleriyle tanınıyorlar.