Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi için şoke eden karar!

Sefirin Kızı dizisi için şoke eden karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV’nin yeni dizisi Sefirin Kızı izleyicilerle buluşmaya geliyor… Dizinin başlama tarihi belli oldu. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ü başrolde buluşturan dizinin 1. bölümünden 3. fragman yayınlandı.Ve başlama tarihi de böylelikle ortaya çıktı.

Sefirin Kızı dizisi 16 Aralık Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Ancak gün konusunda birçok dizi takipçisinin endişesi var… Zira Pazartesi akşamları Çukur ve Yasak Elma gibi oturmuş ve çok yüksek izleyicisi olan iki önemli yapım var. Ayrıca Zalim İstanbul, Vuslat gibi kendine has özel izleyici grubunu oluşturmuş bir yapım da ekranda boy gösteriyor.

Böyle bir ortamda Star TV’nin Sefirin Kızı dizisini Pazartesi akşamına yerleştirmesi tartışma konusu oldu. Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, gün seçimini hatalı bulduklarını belirten yorumlar yaptı.

Bazı takipçiler ise pazartesi günü Çukur veya Yasak Elma’ya takılı kaldıklarını, Sefirin Kızı’nın aynı güne gelmesi ile ne yapacaklarını bilemediklerini belirten serzenişte bulunuyor.

Star TV’nin pazartesi tercihi aslında sürpriz oldu. Sevgili Geçmiş dizisi için final kararı alan Star TV’nin Sefirin Kızı’nı Cuma günleri değerlendirmesi daha akla yatkın idi.

Alınan bu kararın sonuçları nasıl olacak merak ediliyor. Ancak Sefirin Kızı dizisinin de çok başarılı bir yapım olduğu ve milyonlarca hayranı ekran başına çekeceği kesin.

İşte Sefirin Kızı 1.bölüm 3. fragmanı: