Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz’in düştüğü durum Sefirin Kızı’na ders olmadı!

Sen Anlat Karadeniz’in düştüğü durum Sefirin Kızı’na ders olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vedat’tan kurtulduk, Akın’a tutulduk! Sefirin Kızı, Sen Anlat Karadeniz yolunda! Sen Anlat Karadeniz dizisinin kötü adamı Vedat’ın Nefes’e yaptığı işkenceler, çevresindeki verdiği zararlar ile dizi tarihimizin en kötü karakterlerinin başında geldiği kesin.

Mehmet Ali Nuroğlu’nun başarıyla canlandırdığı Vedat, izleyicinin aklında çok kötü hafıza bıraktı.Sen Anlat Karadeniz’e bu yüzden tepki gösteren, diziden vazgeçen izleyiciler oldu. Ayrıca karikatürize bir hal aldığı için inandırıcılıktan uzaklaşan bir Vedat izlemiştik.

Sen Anlat Karadeniz'in düştüğü durum Sefirin Kızı'na ders olmadı! 8

Şimdi de benzer bir kötü karakteri Sefirin Kızı dizisinde görüyoruz. Nare’ye tecavüz eden, onun hayatını mahveden, mutlu olmasına izin vermeyen, takıntılı bir aşık rolündeki Akın, herkesi kötülükleri ile zehirliyor.

Müge’yi yıllarca kandırdı, ondan aldığı bilgilerle ailesini perişan etti. Nare’ye gün yüzü göstermedi. Melek’in bile minik kalbini üzmekten geri durmadı. Şimdi de Zehra’ya sardı ve Nare’nin çevresindeki herkesten adeta intikam alacak.

Sen Anlat Karadeniz'in düştüğü durum Sefirin Kızı'na ders olmadı! 9

Erhan Alpay’ın canlandırdığı Akın karakteri artık Sen Anlat Karadeniz’deki Vedat gibi, karikatürize bir karakter olmaya başladı. Aslında Akın’ın bu geldiği durum Sefirin Kızı dizisinin inandırıcılığına da zarar veriyor.

Sen Anlat Karadeniz’de ne yaşandı ise, sanki benzeri Sefirin Kızı’nın başına geliyor…