Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı dizisinde ikilik yaratmamayı nasıl başaracaklar?

Sefirin Kızı dizisinde ikilik yaratmamayı nasıl başaracaklar?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu başrollerde yer alıyor. Dizi Pazartesi akşamlarının en etkili yapımı konumunda. Birkaç haftadır Çukur dizisini de geçerek artık birinciliğe oturduğunu gösterdi. Şimdi ise dizide senaryo ile ilgili bir sıkıntı var ki, bunu nasıl çözecekler herkes merakla bekliyor.

Sancar hala Nare’ye aşık… Ama aynı zamanda Gediz de Nare’yi seviyor… Yani sadıçlar, ortaklar aynı kadının peşinden gidiyor. Sancar evli, Gediz bekar… Sancar daha önce Nare ile aşk yaşamış ama artık o günler geride kaldı. Gediz ile Nare aşkının çok iyi olacağını düşünen büyük bir izleyici kitlesi var. Hikaye ise Sancar ile Nare üzerine kuruldu. Şimdi burada bir ikilik var. Senaristler Sancar ve Nare aşkı üzerinden gider ise Gediz’ciler duruma itiraz edecek. Tersi olursa bu sefer Sancar’cılar itirazda bulunacak. Bu ikilik nasıl çözülecek herkes merakta.

Dizinin 8. yeni bölümü 10 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek. Herkes Sancar ve Geniz’in Nare ile olan iletişiminde bir ipucu arayacak. Tabii ki senaristler Nare’yi ortada bırakır ve kimseye yanaşmaz ise bir süre bu durum dizinin hayranlarının hayal kırıklıklarını engeller.

Sefirin Kızı dizisinde ikilik yaratmamayı nasıl başaracaklar? 9

Sefirin Kızı dizisinde 8. bölümde yaşanacakların detayı ise şöyle:

Sancar, Nare’nin Melek’i de alıp gittiğini öğrendiğinde deliye döner. Onu tek yaralayan kızının yokluğu değildir. Sefirin kızı geçmişte olduğu gibi bir kez daha onu terk etmiştir. Hem de yıllarca birbirlerine yazdıkları mektuplara ihanet edercesine ona değil, Gediz’e mektup bırakarak. Bu ihanetin acısını, yıllardır sakladığı mektuplardan çıkarmaya kalkar.

Sefirin Kızı dizisinde ikilik yaratmamayı nasıl başaracaklar? 10

Akın’ın kendi vebası olduğuna inanan ve bu mikrobun başkalarına bulaşmasına izin vermemek için onu peşine takan Nare, planında başarılı olur. Akın çok geçmeden Nare’nin Barselona’da olduğunu öğrenir. Polis tarafından arandığı için, sahte pasaport alıp Barselona’ya gitmenin yollarını arar.

Sefirin Kızı dizisinde ikilik yaratmamayı nasıl başaracaklar? 11

Ancak Nare’nin nereye gittiğini tek öğrenen Akın değildir. Sancar ve Gediz de Nare’nin babasının imzasını taklit ederek Barselona’ya gittiğini öğrenirler. Sancar Güven Çelebi’yi onunla birlikte Barselona’ya gitmeye ve torununu geri getirmeye razı eder. Gediz de onların peşinden gitmeye kalkınca işler karışır.

Şimdi Nare’nin çok büyük bir sorunu vardır. Sadece Akın’ı peşine takmayı planlamıştır ama babası, sevdiği adam ve en yakın arkadaşı da Akın’la birlikte Barselona yollarına düşmüşlerdir!

Yayın Günü: 10 Şubat Pazartesi
Yayın Saati: 20.00