Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı dizisinde kimse bu kadar sert gelişmeler beklemiyordu!

Sefirin Kızı dizisinde kimse bu kadar sert gelişmeler beklemiyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sefirin Kızı dizisinin 6.yeni bölümü 27 Ocak Pazartesi akşamı Star TV ekranında yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde çok önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor. Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler ortaya çıktı.

Melis Birkan ve Aras Aydın’ın da yer alacağı 6.bölümde olaylar fena halde karışacak. Sancar ve Gediz zor bir duruma düşüyor. Sancak uzun yıllar hapiste kalmakla ve çocuğunu görememekle tehdit edilmekte. Birkan baş komiser Canan, Aras Aydın ise komiser Turgut olarak izleyici ile buluşacaklar.

Mali Şube’nin göz bebeği iki polis; başarılı ve göz açtırmayan çapraz sorgu teknikleriyle tanınıyorlar. Gediz ve Sancar’ı birbirine kırdırma düşüncesindeki polisler başarılı olacak mı merakla bekleniyor. Zira dizide sahnelerin sert geçmeye başlaması da izleyicileri şaşırtacak.Zira senaryo bir hayli güçlü şekilde ilerliyor ve sert sahneler izleyicileri şaşkına çeviriyor.

Sefirin Kızı dizisinde Sancar’ın yarıcının oğlu iken nasıl olup da bu serveti elde ettiği konusundan nasıl gerçekler ortaya çıkacak izleyicileri heyecan sardı… Geçen hafta tüm kategorilerde birinci olarak Çukur dizisini geride bırakan Sefirin Kızı, bakalım yeni bölümde de aynı başarısını tekrar edebilecek mi?