Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinde seyirciyi görmezden gelip karakteri harcadılar!

Sefirin Kızı dizisinde seyirciyi görmezden gelip karakteri harcadılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisi, kanalın en önemli yapımı konumunda. Ancak buna rağmen dizi, pazartesi akşamları en çok izlenen 4. dizi konumundan bir türlü kurtulamıyor. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün başrollerinde yer aldığı dizide dün akşam yine bir ayrılık yaşandı.

Deniz Işın’ın canlandırdığı Sahra karakteri, Menekşe ile kavga sırasında başını yere vurarak öldü… Zaten oyuncunun diziden ayrılmak istediğine yönelik söylentiler çıkmıştı ve Sahra’nın öleceği de önceden kulis bilgisi olarak ortaya dökülmüştü. Sefirin Kızı dizisinde heyecanı artıran dün akşamki 34. bölümün reytinglerinin geçtiğimiz haftalarla benzer olması da dikkat çekti.

Dizi 5-6 reyting bandına adeta sıkıştı ve hikayede ne kadar etkili değişimler yapılsa da reytingler ciddi bir yükseliş sergileyemiyor. Bazen düşen, bazen çıkan ama 5-6 arası oranlara sıkışıp kalan bir Sefirin Kızı görüyoruz.

Bu reytingler kötü değil ama çok daha da iyi olabilir. Bunun için de senaryo grubunun izleyicilerin beklentilerini de dikkate alması şart. Nasıl ki Yasak Elma dizisi senaryosunda güçlü değişiklikler yaparak kademe atlamayı başardıysa Sefirin Kızı dizisi için de böyle bir adım düşünülebilir.

Dizinin yine de hem hikaye hem oyunculuk hem de elde edilen reytingler oranında gayet iyi durumda olduğunu da belirtelim. İzleyicilerin beklentisi ise daha iyi olması ve üçüncü hatta dördüncü sezonun da peşi sıra gelmesi yönünde.

Ancak Sefirin Kızı dizisinde hikayede yapılan tüm düzenlemelere, farklı heyecanlara rağmen bir türlü 5-6 bandını kıramaması dikkatleri çekiyor.

“Sahra çıkmasın diye bas bas bağırıyoruz. Çıkacaksa bile ölmesine gerek yoktu” diye yorum bırakan Sefirin Kızı hayranları, son düzenlemeden pek de memnun kalmadı. Sahra ve Gediz çiftini birbirine yakıştıran dizi hayranları, yine seslerinin dinlenmemiş olmasından dolayı rahatsızlıklarını sosyal medyadaki yorumlarına yansıtıyor.

Dizi hayranları, Sahra’nın ölüş şekline ve bu sahnenin basit kaçtığına yönelik itirazlarda da bulundu. Sahra’nın çıkartılması bir yana, bu şekilde bir ölüm sahnesinin de izleyiciler tarafından gerçekçi bulunmadığını da not edelim.

İşte Sefirin Kızı dizisinin 34. bölümündeki Sahra’nın öldüğü o sahne: