Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisinin altını oyan büyük bir tehlike var!

Menajerimi Ara dizisinin altını oyan büyük bir tehlike var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Menajerimi Ara, salı akşamları yayın hayatına başladığında çok iyi reytingler almıştı. Tuba Büyüküstün ilk konuk oyuncu olmuş ve dizi büyük de ilgi görmüştü. Sonra sezon dizileri arka arkaya yayına başlayınca, Star TV akıllı bir kararla diziyi Pazar gününe aldı.

Menajerimi Ara için aslında bu değişiklik bir kurtuluş olarak da dikkat çekti. Fakat dizi 4’lü reyting oranlarının üzerine bir türlü çıkamamaya başladı. Pazar akşamları Arıza’dan sonra Kefaret’in de yayına başlaması ile bu iki yapım ile mücadele etmekte zorlanan Star TV dizisinde daha ilk başlarda dikkat çeken sorun şimdi dizinin altını oymaya başladı.

Birçok ünlü isim dizide kendi karakterleri ile yer alıyor. Ancak izleyiciler bu durumu farklı algılayabiliyor. Mesela Tuba Büyüküstün diziye katıldığında aslında eline verilen senaryoyu oynuyordu. Ancak ekran başındaki izleyiciler sanki Büyüküstün’ün gerçek karakterini diziye yansıtmışlar gibi algılamıştı. Bu şekilde algılayan birçok kişi de vardı ve bu tehlike de daha önce dizi adına bir sorun olarak ortaya konmuştu.

Son bölümlerde artık star oyuncuların Menajerimi Ara dizisine uğramaması dikkatleri çekmeye devam ediyor. Milliyet Cadde yazarlardan Sina Koloğlu, dizinin altını oyan sorunu köşe yazısında ortaya koydu.

Koloğlu, şöyle yazdı: ‘Menajerimi Ara’ ev ahalisinin listesinde bir dizi. Son bölümleri izlerken pek keyifleri yoktu. “Bir menajerlik şirketi, eften püften nedenlerden oyuncu kaybediyor. Pek bir sığ gelmeye başladı bu hali ile dizi” dediler.

‘Star oyuncular ilk başlarda vardı sonra ‘karizma çizilir’ diye olacak, uğramaz oldular. Ev ahalisi diziden soğudu. “Oyuncular her zaman iyi ama senaryo nedense hani gittiği yere kadar havasında” diyorlar… Benden uyarması.”