Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı dönüyor! Yasak Elma ile kıran kırana bir yarış başlıyor!

Sefirin Kızı dönüyor! Yasak Elma ile kıran kırana bir yarış başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanallarının Eylül ayı ile birlikte müthiş bir reyting yarışına tutuşacağı biliniyor… Diziler bir bir ekrana gelmeye başlayacak. Star TV’den yapılan duyuruda Sefirin Kızı dizisinin 7 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

Geçtiğimiz gün de Fox TV tarafından Yasak Elma dizisinin başlama tarihi yine 7 Eylül Pazartesi olarak açıklanmıştı. Çukur dizisinin 4.sezon fragmanı da yayınlandı ama başlama tarihi henüz netleşmedi.

Eylül ayının ilk haftası ile birlikte Yasak Elma ve Sefirin Kızı dizileri arasında reyting yarışı başlıyor. Bu sezon çok iddialı bir yarış yaşanacak. Pandemi dolayısı ile televizyon kanalları için dizilerin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkmıştı.

Yeni sezonda hiçbir kanal dizisinin geri düşmesini istemiyor ve sosyal medyadan yapılan paylaşımlar ile izleyicilerin ilgisinin yüksek tutulması sağlanmaya çalışılıyor.

Sefirin Kızı ve Yasak Elma’nın yanı sıra Eylül ayı itibari ile birçok dizi ekrandaki yerini alacak. Tabii ki bazı diziler yükselecek, bazıları düşüş sergileyecek… Ancak mücadele çok çetin ve sert geçecek.

İşte Sefirin Kızı dizisinin 2. sezon 18. bölüm fragmanı: