Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisine Sen Anlat Karadeniz benzeri eleştiri!

Sefirin Kızı dizisine Sen Anlat Karadeniz benzeri eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinin yayından kalkmasından bu yana uzun bir zaman geçti. Ancak hala hafızalardan çıkmayan en önemli detaylardan birisi kadına şiddet konusu… Sen Anlat Karadeniz gibi bu sefer de Sefirin Kızı dizisine tepkiler dinmiyor.

18. yeni bölümü ile 7 Eylül Pazartesi akşamı Sefirin Kızı dizisi 2. sezona başlıyor… Yeni sezona dair yayınlanan görüntüler bazı izleyicileri şoke etti. Nare’nin gördüğü psikolojik şiddetin yanı sıra Menekşe’ye karşı Sancar’ın sergilediği tavır da büyük eleştiri konusu oldu.

Sosyal medyada Engin Akyürek’in canlandırdığı Sancar karakterinin imajı iyice kötüye doğru gidiyor… Dizinin kadına şiddet konusunda aldığı eleştiriler bir hayli fazla… Bir izleyici, “Menekşe’nin değil de Sancar’ı eviren çevire dövülmesi lazım” şeklinde yorumlar yapıyor. Tabii ki Menekşe karakterine yönelik de Nare’ye çıkışları nedeniyle bir tepki olduğunu da belirtelim.

Sefirin Kızı’nın hikayesine yönelik de beklentiler var.

İzleyiciler Sancar karakterinin hem Nare hem de Menekşe’ye sergilediği tavırlardan rahatsız olduğu için, aşk konusundan uzaklaştı. Nare ile Gediz arasında bir yakınlaşma yaşanması istekleri arttı.