Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı, Kardeşlerim ve Kaderimin Oyunu dizilerinin yapımcısından atv’ye iddialı bir dizi geliyor!

Sefirin Kızı, Kardeşlerim ve Kaderimin Oyunu dizilerinin yapımcısından atv’ye iddialı bir dizi geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran gibi başarılı oyuncuların yer aldığı sevilen dizi, ekranların dikkat çeken yapımlarından birisi. İkinci sezonuyla ekranlara gelen dizinin 3. sezonda da devam edeceği biliniyor. Bu diziyi sevenler için güzel bir sürpriz daha geldi atv’den…

NGM Medya imzalı Kardeşlerim dizisi, Cumartesi akşamları ekrana geliyor ve dizi kadrosuyla, hikayesiyle de dikkat çekiyor. Benzer bir dizinin hazırlıklarını sürdüren atv’nin yeni projesi ile ilgili detaylar ise gelmeye başladı.

Sefirin Kızı dizisiyle ismini daha çok duyuran NGM Medya, ardından Kardeşlerim dizisi, Kaderimin Oyunu dizileriyle de dikkat çekti. Aynı zamanda Hayaller ve Hayatlar isimli dijital diziye de imza atan NGM Medya’nın yeni dizisinin de iddialı bir yapım olduğu konuşulmakta.

Dizinin yönetmenliğini daha önce Güllerin Savaşı, Baba Candır, Sen Anlat Karadeniz, Bride of Beirut, Sefirin Kızı, Aşk Taktikleri, Kaderimin Oyunu ile Hayaller ve Hayatlar dizilerinin de yönetmenliğini üstlenen Emre Kabakuşak yapacak. Dizinin isminin ise “Bir Küçük Günışığı” olacağı konuşuluyor.

Sefirin Kızı, Kardeşlerim ve Kaderimin Oyunu dizilerinin yapımcısından atv'ye iddialı bir dizi geliyor! 7

Etkili bir kadın hikâyesi üzerine kurgulanan dizi atv’nin yeni dizisi için oyuncu seçimleri devam ediyor. Hazırlıkların bitmesinin ardından Temmuz ayında çekimlerin başlayacağı belirtilmekte. Dizinin Eylül sezonunda ekrana geleceği öğrenilirken, senaryosunu ise Özgür Evren Heptürk yazmakta.

Uzun süredir sektörden ayrı kalan senarist Özgür Evren Heptürk, Yüzleşme ve Karadağlar gibi uzun soluklu projelerde yer almıştı.