Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’nın Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu ne kadar da mutlu!

Sefirin Kızı’nın Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu ne kadar da mutlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, daha 1 Haziran olmadan, yeni ayın gelişini kutladı. Instagram hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, huzur ve mutluluğun resmini de takipçileri ile paylaştı. “Sonunda Haziran” notu ile fotoğrafını yayınlayan oyuncu, takipçilerinden de binlerce beğeni aldı. Hayranları oyuncunun paylaşımı 31 Mayıs Pazar günü yapmasını ise esprili mesajlarla yorumladı ve “Abi bugün 31 Mayıs” diyerek hatırlatma notları paylaştı.

Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakterini canlandıran oyuncu, 2 aydır evinde kendisini karantinaya aldı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle dizinin çekimlerine 25 Mart’ta ara verilmişti. Ünlü oyuncu da yoğun bir tempodan sonra gelen bu karantina sürecinden memnun kalmıştı.

Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu ne kadar da mutlu! 7

Katıldığı sohbet programında dinlendiğini ve evde kalmaktan mutlu olduğunu belirten Uraz Kaygılaroğlu, sete geç ara verilmesini ise eleştirmişti. İlk bitirenlerin aksine Sefirin Kızı’nın 1 hafta geç ara verdiğini hatırlatan oyuncu, “Biraz Bodrum’da olmanın verdiği bir rehavet mi diyelim… Sanki orada, hemen Bodrum’un girişinde çözülüyormuş gibi virüs…Öyle bir hava var orada. Sanki bir şey olmuyormuş gibi. Herkes bahçesine çıkıyor, havasını alıyor. Yürüyüşünü yapıyor” diyerek eleştirilerini sıralamıştı.

Uraz Kaygılaroğlu karantina sürecinin ardından normalleşme adımlarının güçleneceği Haziran ayının gelişini kutluyor. Yaz ayının başladığını ifade eden Haziran’ın gelmesi ile birlikte Sefirin Kızı dizisinden de güzel haberler bekleniyor.

Dizinin ekibinin önümüzdeki günlerde Bodrum’da bir araya gelerek çekimlere başlaması bekleniyor. Uraz Kaygılaroğlu da çalışmayı seven bir isim olarak kendisini tarif ediyor ve Sefirin Kızı dizisinde de büyük sorumluluk taşıyan isimlerin başında geliyor.