Ana sayfa Sosyal Medya ‘Setler iptal olsun’ diye bağıranlar için Oktay Kaynarca’dan ağır söz!

‘Setler iptal olsun’ diye bağıranlar için Oktay Kaynarca’dan ağır söz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs pandemesi nedeniyle Mart ayının 2. haftasından itibaren dizi setleri tek tek ara verdi. Bu süreçte birçok oyuncu da sosyal medya hesaplarından setlerin durdurulması gerektiğini belirten mesajlar yayınladı.

Mart ayının 3. haftasına gelindiğinde de birkaç dizi haricinde bütün setlerde çalışmalar durduruldu. Bir süre sonra bu duruma son veren yapımlar; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kuruluş Osman ve Arka Sokaklar dizileri oldu.

Bu 3 dizinin setinde gerekli sağlık önlemleri alınarak çalışmalara başlandı. Diğer dizi setlerinde ise bir gelişme yaşanmadı. Mayıs ayının 4. haftasına kadar da dizi setlerinde çalışma yapılmadı.

Gençliğim Eyvah dizisi geçtiğimiz hafta çekimlere başlarken, Haziran ayı itibariyle de birçok dizide çalışmalar yeniden başlayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, setlerin durdurulması gerektiğini savunan meslektaşlarına sitem dolu sözler söyledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sete çıkmasından sonra artan eleştirilere de bir yanıt veren Oktay Kaynarca, şöyle konuştu:

“Biz cesaretli bir girişimde bulundu. Herkes setleri iptal mevzusunun içerisinde 5-6 bölüm çekmiş olduk. Sonra fark ettik ki, aslında biz doğrusunu yapmışız. Bütün önlemlerimizi alarak, işimizi doğru yapmışız. Bütün önlemlerimizi alarak işimizi doğru yapmışız. Allah’a bin şükür olsun ki, hiçbir sıkıntı yaşamadan bölümlerimizi çektik, bitirdik. Ama buna rağmen 5-6 bölüm eksik bitirdik.

Bunun dışında o sırada ‘setler iptal olsun’ diye bağıran arkadaşların aslında bu konuyla ilgili ne kadar yanılgı içinde olduğunu da gördük. Şu anda setler tekrar başlıyor. İnsanlar ekonomilerine dönmek zorundalar. ‘Setler iptal olsun’ diyen arkadaşların toplamı, bu konuyla ilgili ne düşünüyor, ne söyleyecekler, ne bağıracaklar merak ediyorum.”

Oktay Kaynarca’nın röportajını videodan izleyebilirsiniz: