Ana sayfa Kim Kimdir? Sefirin Kızı’nın Necdet’i Sami Aksu kimdir?

Sefirin Kızı’nın Necdet’i Sami Aksu kimdir?

tarafından ker_def

Sami Aksu Güldürmeye devam ediyor. Oyuncu, Sefirin Kızı dizisinde Necdet karakterine hayat vermekte. Star TV’nin yeni dizisi Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek ile Neslihan Atagül başrollerde yer alıyor. Dizide önemli bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Sadece ülkemizde değil yurt dışında da büyük ilgi gören Sefirin Kızı dizisinde her karakter için dikkat çeken oyuncular seçildi.

Peki Necdet Kimdir?

Necdet hayatı boyunca köyünün dışına çıkmamış yol yordam bilmeyen, cahil patavatsız horoz gibi
diklenen ama korkağın önde gideni bir adamdır. Hayatı boyunca sırtını ailesine yaslamış ve yaslamaya devam eden tembel, çıkarcı ve bencildir. Köy minibüs şöförüdür altındaki minibüsü bile el ailesine ait bir kaç tarlayı sattırarak almıştır. Rahmetli babası da pek sevilmezmiş köyde. Annesi köyde sidikli Atike olarak anılır ve bu aile hiç sevilmez genel olarak. Necdet’in şu andaki en büyük umudu Efeoğullarına gelin giden kardeşi Menekşe’dir, ama Nare’nin düğün günü dönmesiyle her şey alt üst olur Menekşe’nin saadeti Necdet’in umutları, hayalleri suya düşer.

Sami Aksu Kimdir?

Sefirin Kızı'nın Necdet'i Sami Aksu kimdir? 7

21 EKİM 1988 Doğumlu İstanbul doğumludur. 31 yaşında 177 cm boyunda ve boy 98 kilo ağırlığındadır.Anadolu üniversitesi Radio televizyon mezunu olan Sami Aksu 2005 yılında ‘Ali Kundilli’ filmi ile izleyicinin beğenisini topladı. Daha sonra ‘Altınsoylar’ dizisinde yer alan oyuncu 2019 yılında Nerdesin Birader , Babamın ceketi ,Ölümlü dünya Hababam sınıfı filminde yer almıştır.