Ana sayfa Dizi Haberleri Selda Alkor, dizi kariyerinde bir ilki yaşıyor!

Selda Alkor, dizi kariyerinde bir ilki yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – EDHO’nun Melike Meftun’u Selda Alkor, kariyerinde bir ilk yaşıyor!atv ekranında 5.sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, başarılı 4 sezonun ardından yeniden izleyicilerle buluştu. Yeni sezon açılışını bir hayli güçlü şekilde yapan EDHO’da Selda Alkor, Serdar Gökhan ve Naz Elmas diziye yeni sezonda katılan isimler oldu.

Dizide tüm gücü elinde tutmak için soğukkanlı cinayetler işlemeyi bile göze alan Melike Meftun karakterini canlandıran Selda Alkor, kariyerinde bir ilk yaşıyor.

İlk kez bir diziye sonradan girdiğini anlatan Selda Alkor, mutlu olduğunu belirtti.

Selda Alkor, dizi kariyerinde bir ilki yaşıyor! 7

atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan Selda Alkor,”İlk defa bir dizinin 5.sezonunda giriyorum. Çünkü genelde hep başlangıç noktasında girmek ve o karakteri benimseyerek geliştirmekten yana bir insandım. Ama her şey durmuş, oturmuş bir vaziyette, her şey çok özel ve çok güzel gidiyor. Bunun içinde olmak, belirli bir sistemin içinde olmak herhalde doğrudur diye düşündüm. Sanırım hepimiz mutlu olacağız. Gerek ben oyuncu olarak, gerek seyircimiz, gerek de dizimiz genelinde belki bir renk katacağım diye düşünüyorum” diye konuştu.