Ana sayfa Dizi Haberleri Selim Bayraktar’ın film gibi hayat hikayesi varmış da kimsenin haberi yokmuş!

Selim Bayraktar’ın film gibi hayat hikayesi varmış da kimsenin haberi yokmuş!

tarafından ker_def
Posta gazetesinin Selim Bayraktar ile ilgili haberi gündeme bomba gibi düştü.

Bayraktar’ın başından geçen olaylar adeta bir film konusu…

Muhteşem Yüzyıl diziside Sümbül Ağa olarak çok sevilen Selim Bayraktar, geçtiğimiz sezon ise Edip Hoca olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol almıştı. Dizinin 1. sezonunda ölen kişilerden birisi de Edip Hoca olmuş ve oyuncu diziden ayrılmıştı.

Selim Bayraktar, 1 Ocak 1975 Kerkük doğumlu bir oyuncu. 2006 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. İlk dizisi Köprü olmuş ve Erdal karakterine hayat vermişti.

Oyuncu Selim Bayraktar’ın hikayesi başlı başına bir film: Saddam’ın muhafız alayına seçilmiş!

Savaştan dolayı asker sayısının azalması nedeniyle Irak Ordusu, çocukları da askere almaya başlar.

Bir gün Saddam Hüseyin, Selim Bayraktar’ın okulunu ziyarete gider ve orada ‘Senden iyi asker olur’ diyerek başlarını okşadığı öğrenciler arasında Bayraktar da vardır.

Selim Bayraktar’ın Cumhuriyet muhafızı olmasını istemeyen annesiyle babasına oğullarını askere göndermesi için baskı uygulanır. Geriye tek bir çare kalmıştır. Kaçmak…

Ne var ki savaş döneminde ülkeyi terk etmek öyle kolay değildir. Saddam Hüseyin, sınırları kapamış, kaçanların kurşuna dizilmeleri emrini vermiştir.

Yakalanırlarsa kurşuna dizileceklerdi. Bayraktar Ailesi, yine de bu büyük riski göze alıp at sırtında dağları aşarak Türkiye sınırları içine girerek yeni bir yaşama başlar.