Ana sayfa Dizi Haberleri Selin ekipten ayrılıyor mu? Arka Sokaklar 487. Bölümünde neler yaşandı?

Selin ekipten ayrılıyor mu? Arka Sokaklar 487. Bölümünde neler yaşandı?

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisi 487. bölümü 21 Eylül Cuma akşamı. Kanal D ekranlarında yayınlandı. Arka Sokaklar 487. Bölümde emniyete Selin’in tayin yazısı geliyor ve durumdan haberi olmayan ekibi şok ediyor!

Videodan görüntüleri izleyebilirsiniz… 487. bölümde neler yaşandı? Detaylar aşağıda…

İzmir Asayiş Organize Şube Müdürü, Rıza Baba ve Arif Müdürü ziyarete gelmiştir. Bu sırada Selin onlarla karşılaşır. Selin ve bu müdür daha önce Hatay Emniyetinde beraber çalışmışlardı. Müdür, Selin’i gördüğüne çok sevinir. Ezki anıları konuşmak için buluşurlar. Müdür, Eslin’e kafasını karıştıran bir teklif yapar. kendisi İzmir Asayiş Organize Şube Müdürlüğüne yeni atandığından güvenebileceği bir komisere ihtiyacı olduğunu söyler. Selin’in İzmir Asayiş Organize Şube’ye gelmesini ister. Selin, o sırada eski müdürüne olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermez.

Sonrasında Arif Müdür, Rıza Babaya o acı haberi verir. Selin’in, İzmir Asayiş Organize Şubeye atandığı yazısı karşısında şok olan Rıza Baba tüm ekibin önünde ona bu durumu sorar. Selin’in de haberi olmadığı bu atama kendisini onlar kadar şaşırtır. Mesut, sevdiği kadının kendisine bu olayı anlatmamasını anlamaz ve ona diğer ekip arkadaşları gibi tavır koyar. Selin, şaşkınlıktan ne yapacağını bilmiyordur…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen : Orhan Oğuz
Genel Koordinatör : Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı : Ahmet Yurdakul
Senaryo : Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul
Oyuncular : Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)

Künye
Yapım Firması: Erler Film »
Yapımcı: Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Senaryo: Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul, Ömer Genç
Müzik: Murat Evgin