Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 51. bölüm fragmanında Asiye’nin Mustafa çığlıkları, Tahir’in Genco kararı!

Sen Anlat Karadeniz 51. bölüm fragmanında Asiye’nin Mustafa çığlıkları, Tahir’in Genco kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinin 51. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Öykü Gürman’ın canlandırdığı Asiye karakterinin, kocası Mustafa’nın denizde kaybolmasından sonraki feryatları yürekleri dağladı. Sahil güvenlik 2 cesedi sahile getirdi. Bunlardan birisi Mustafa olabilir mi? Tüm aile heyecan içindeydi. Tahir ise, gemiyi batırdığını düşündüğü Genco’nun yanına gitti. Silahını çeken Tahir’i karşılayan Genco’nun pek de korkmuş gibi bir hali yoktu.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 51. yeni bölümü 8 Mayıs Çarşamba akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 51. yeni bölümünde Mustafa geri dönecek mi? Dizinin tüm hayranları bu sorunun yanıtını bekliyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisi hayranları Mustafa karakterine bir şey olmasını istemediklerini sosyal medyadaki yorumlarında yazmaktalar.

Sen Anlat Karadeniz 50. bölümde neler oldu?

Vedat’ın gönderdiği videoyu izleyen Nefes ultrasona girer. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenince derin bir nefes alırlar. Şimdi Nefes için vakit hamileliğin tadını çıkarma vaktidir.

Murat, Mustafa’ya olan öfkesiyle yanlış kişilerle yakınlık kurar. Toyluğu ve hırsı yüzünden gözleri körleşen Murat, düşmanın eline tüm hayatını kökünden değiştirmeye yetecek bir koz verdiğinin farkında bile değildir.

Mustafa onu bekleyen felaketi hissetmiş gibi, gemiye çıkmadan önce herkesten helallik alır. Kaleli Bir Karadeniz’in karanlık sularına gömülürken, Asiye Mustafa’yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır.