Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz başarısından sonra Ulaş Tuna Astepe kararsız!

Sen Anlat Karadeniz başarısından sonra Ulaş Tuna Astepe kararsız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sen Anlat Karadeniz projesinde yer alan tüm oyuncular bir şekilde yapımın getirilerinden faydalandı. Nefes karakteri ile İrem Helvacıoğlu ve Tahir Kaleli olarak izlediğimiz Ulaş Tuna Astepe, en büyük kazanımı elde eden isimler olarak öne çıktı.

İrem Helvacıoğlu, diziden sonra bir süre dinlendi ve Eflatun isimli bağımsız bir sinema projesinde yer aldı. Ulaş Tuna Astepe ise gelen dizi senaryolarını değerlendiriyor.

Astepe’nin aklını çelen iki proje olduğu konuşuluyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Şeref Sözü isimli yeni diziden önemli bir teklif var. Ulaş Tuna Astepe henüz bu teklife yanıt vermedi.

Ancak ünlü oyuncuya bir başka iddialı projeden daha teklif geldiği ortaya çıktı. Yeni sezon için henüz karar vermeyen oyuncu, gelen senaryolları ince eleyip sık dokuyor. Ulaş Tuna Astepe, Sen Anlat Karadeniz gibi dünya çapında etkili bir projeden sonra daha yükseğe kendisini ulaştıracak yapımlar seçer ise, kariyeri açısında önemli bir adım atmış olacak.