Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinde bir karakter var ki, inanılmaz tepkiler alıyor!

Sen Anlat Karadeniz dizisinde bir karakter var ki, inanılmaz tepkiler alıyor!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz’in Genco Tamar’ı Uğur Çavuşoğlu inanılmaz tepkiler alıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2. sezon finalini yapan Sen Anlat Karadeniz’in 3. sezonu şimdiden büyük merak konusu.

Mehmet Ali Nuroğlu’nun canlandırdığı Vedat karakterinin diziden çıkmasından sonra aranan kötü bulunmuştu.

Genco Tamar, dizinin yeni kötüsü. Karakteri başarıyla canlandıran Uğur Çavuşoğlu ise 2. sezonun sonlarına damgasını vurdu. 3. sezonda ise Genco Tamar karakterinin daha çok öne çıkması bekleniyor.

Kadına şiddet konusunda Genco’nun da Vedat”tan aşağıya kalır bir yönü yok…

“BÖYLE BİR İNSAN OLMAK İSTEMEM”

Dizi TV’ye konuşan Uğur Çavuşoğlu, “Hiçbir zaman böyle bir insan olmak istemem” diyerek Genco karakterinden rahatsız olduğunu ifade etti.

Çavuşoğlu, olmadığı birisini canlandırmayı ise eğlenceli bulduğunu belirtti ve şöyle konuştu: “Gözlemlerini, birikimlerini kullanarak, sende hiç olmayan bir yönü, bir karakteri ortaya çıkartmak bir taraftan çok da eğlenceli. O yüzden eğleniyorum da, keyifle oynuyorum. Çünkü böyle insanların varlığını biliyoruz. Birilerinin de bunu yansıtması lazım.”

İNANILMAZ TEPKİ ALIYORUM

Sen Anlat Karadeniz dizisinde bir karakter var ki, inanılmaz tepkiler alıyor! 7

Genco Tamar karakteri nedeniyle sokaktaki tepkilerden de bahseden Uğur Çavuşoğlu, “İnanılmaz tepkiler alıyorum. Ki daha başındayız. Bu daha da artacak gibi görünüyor. Bu şu demek, bir reaksiyon var. Seyirci ile bir sürekli ‘ne kadar güzel, bayılıyoruz’ değil bir taraftan kızgınlık da var. Bu bir reaksiyonun olduğunun göstergesi. Sosyal medya birlikte anında bu geri dönüşümleri alabildiğimiz için ilgiyle takip ediyorum” açıklamasını yaptı.

Aslen Karadenizli olduğunu söyleyen Uğur Çavuşoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde 4 yıl okuduğunu ve tekrar Trabzon’da olmaktan memnun olduğunu belirtti.

Videodan röportajın tamamını izleyebilirsiniz: