Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz dizisini özleyenler için bir ihtimal daha var!

Sen Anlat Karadeniz dizisini özleyenler için bir ihtimal daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, 3 sezona yayılan hikayesi ile birçok kişiyi etkiledi.İlk sezonu adeta efsaneydi. İkinci sezonu düşüşlerle geçti. 3. sezonu ise eleştirilere kulak asmamanın cezasının çekildiği bir dönem oldu. Önceki hafta 64. bölümüyle birlikte ekranlara veda eden dizi akıllarda birçok güzel anı bıraktı.

Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu’nun dizi sektöründe yükseliş hikayesi de SAK sayesinde oldu. Sinan Tuzcu, farklı bir rolle Mustafa olarak ekranda boy gösterdi ve ününe ün kattı. Şarkıcılığı ile meşhur Öykü Gürman ise dizi oyuncusu da olabileceğini, çok iyi rol yapabileceğini bu yapımda kanıtladı. Mehmet Ali Nuroğlu’nun unutulmaz Vedat performansı da akıllara yazıldı.

Sen Anlat Karadeniz ekrana veda etti. Ekip dağıldı, artık bir dönemin sonu… Ancak diziyi özleyenler için bir ihtimal daha var.

SAK’in youtube kanalında zaman zaman yapılan paylaşımlarla özlem giderebilirsiniz. Bazı görmediğiniz arka plandaki detaylara videolarla ulaşabilirsiniz.

Kanaldan bugün yapılan paylaşımda SAK çekimleri sırasında Dizi TV programından yapılan ziyarette çekilen görüntüler yayınlandı.

Sen Anlat Karadeniz fanlarını mutlu edecek görüntüler bulunuyor.