Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinin 32. büyük başarısı!

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 32. büyük başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyon tarihinin en önemli yapımlarından birisi de Sen Anlat Karadeniz… İlk sezonu adeta efsane oldu. İkinci sezon birçok eleştiri aldı. 3. sezon reytingler düştü ve erken final yaptı. Ünlü yapımcı Osman Sınav’ın büyük çabası, unutulmaz bir diziyi izleyici ile buluşturdu.

Kadına yönelik şiddete karşı bir duruş olarak ortaya çıkan Sen Anlat Karadeniz, şiddeti meşrulaştırdığı eleştirileri nedeniyle çok tartışıldı. Dizinin izleyicileri Nefes’in hikayesini anlatmadığı eleştirisi yaptı. Ayrıca dizide kadınların bir türlü mücadelelerinde başarılı olamadıkları eleştirileri de geldi. Tüm bu eleştiriler sonrasında ise 2019 yılının Kasım ayında final yaparak veda etti.

24 Ocak 2018 tarihinde başlayan dizi, 13 Kasım 2019’da 64’üncü bölümüyle veda etti. İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Öykü Gürman, İlayda Çevik, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Burcu Binici gibi iddialı oyuncular yapımda rol aldı. Türkiye’de akıllara takılı kalan dizi, yurt dışında da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Özellikle de Güney Amerika ülkelerinde dizi, birçok televizyon kanalında yayınlanıyor. Dizi, Paraguay’da da izleyicilerle buluşacak.

Meksika, Şili, Kolombiya, Kosta Rika ve Panama’da yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi, büyük ilgi gördü.Şimdi de Paraguy diziyi “Fugitiva” ismi ile yayınlama kararı aldı. Ülkenin lider tv kanalı Telefuturo, hafta içi her gün prime time saatlerinde diziyi yayınlayacak.

Daha önce 31 ülkede yayınlanan Sen Anlat Karadeniz, Paraguay ile birlikte 32’inci ülkeye ulaştı. Bu da bir Türk dizisi adına gurur verici bir tablo.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Tahir conoce la historia de Nefes y Yigit. #FugitivaPy a las 21 hs. por #TelefuturoPy. ⠀⠀⠀⠀⠀ #QuedateEnCasaPy

Telefuturo (@telefuturo)’in paylaştığı bir gönderi ()