Ana sayfa Sosyal Medya Şükrü Özyıldız’in en sevdiği rolü ortaya çıktı!

Şükrü Özyıldız’in en sevdiği rolü ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, youtube’de İbrahim Selim’in programına konuk oldu. Evinde programa bağlanan Şükrü Özyıldız, karantina günlerinin nasıl geçtiğini anlattı. Koronavirüs öncesinde Alice müzikalinde rol alan oyuncu, iyi olduğunu ve psikolojik olarak hayatta kalmaya çalıştığını anlattı.

Şükrü Özyıldız, “Kendime yeni uğraşlar arıyorum. Evde bir sürü şeyin yerini değiştiriyorum. Temizliğe sardım kendimi, her yeri süpürüyorum. Tozları almaya çalışıyorum. Tavanı bile süpürdüm” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, evde yemek de yapmayı sevdiğini söyledi. Son 2 haftadır yemek konusunda çok zaman harcadığını belirten Şükrü Özyıldız, evde kendi ekmeğini de kendisi yapıyor. Son 10 gündür aşırı yemek yediği için kilo almaya başladığını belirten oyuncu, “Normalde yemem ama ekmek yiyorum şu anda. Kendi mayamı kendim yaptım. O zaman daha da lezzetli oluyor” dedi.

Şükrü Özyıldız, herhangi bir estetik yaptırmadığını söyledi. Oyuncu, dudağının üzerinde çocukluktan kalma bir kaza izi olduğunu ve onu sildirmek istediğini anlattı. Özyıldız, tam bu konuda teknolojinin gelişmediğini ve yaptıramadığını belirtti.

Oyuncu, bugüne kadar canlandırdığı roller arasında Sevimli ve Tehlikeli filmindeki Zarok’u çok sevdiğini anlattı. Film, 2015 yılında yapıldı. Şükrü Özyıldız ile Ayça Ayşin Turan başrolde yer aldı.

Şükrü Özyıldız'in en sevdiği rolü ortaya çıktı! 7

Karakterin çok güzel bir hikayesi olduğunu belirten oyuncu, filmi herkese tavsiye etti. “Çok eğlenceli bir karakter. O kadar zevk aldım ki, o karakteri oynarken” dedi.

Magazin basınına eleştiride bulunan oyuncu, yapılan bir açıklamanın bütününe değil de içinden bir cümle alınarak bunun öne çıkartılmasından rahatsız olduğunu belirtti.

Bugüne kadar pişman olduğu birçok hatası olduğunu anlatan Şükrü Özyıldız, “Ben de hata yapıyorum. Ben özellikle kendimle çok uğraşan bir adamım. Yaptığım hatalar bana ekstra batıyor. Ciddi bir pişmanlık süreci oluyor. Bir süre sonra o pişmanlık deneyime dönüşüyor. Uzun süredir hata yapmıyorum, ciddi pişmanlık duyacağım. Şu an aktif bir pişmanlığım yok” açıklamasında bulundu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.