Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz düşüşe geçti! Kadın yükselirken, Çukur, Söz’e yeniliyor! İşte reytingde son durum…

Sen Anlat Karadeniz düşüşe geçti! Kadın yükselirken, Çukur, Söz’e yeniliyor! İşte reytingde son durum…

tarafından zk zk

Dizilerin birbirleriyle yarışlarında haftalık karneler büyük önem taşıyor. Her hafta reytinglerle dizilerin hangilerinin düştüğü, hangilerinin çıktığı haberini Mesut Yar, Posta’daki köşesinde değerlendirdi.

Bakın, geçtiğimiz hafta hangi diziler yükseldi, hangileri düşüyor:

Sen Anlat Karadeniz düşüşe geçti! Kadın yükselirken, Çukur, Söz'e yeniliyor! İşte reytingde son durum... 9

“Hikaye ve seyirci ilişkisi

Dizi karneleri önümde duruyor. Hikayenin sıradanlaşması reytingleri bir hafta düşürüyor diğer hafta toparlıyor. Öyle de olmuş… Toplam izleyicide zirvedeki “Sen Anlat Karadeniz” (atv) haftayı düşüşle bitirmiş.

Bir önceki bölüme göre daha aksiyonlu “Diriliş Ertuğrul” (TRT 1) ve “Kadın” (FOX) yükselmiş.

Dördüncü sırada “Çukur” (Show TV) ve beşinci sıradaki “Söz” (Star TV) ise bir önceki haftaya göre bir miktar reyting kaybetmiş. Bu hafta da “Söz”, “Çukur”un üstünde çıktı. Haftaya karne nasıl gelir biraz belli oldu.

Sen Anlat Karadeniz düşüşe geçti! Kadın yükselirken, Çukur, Söz'e yeniliyor! İşte reytingde son durum... 10

AB grubu izleyicide “Diriliş Ertuğrul” ve “Kadın” yükselerek zirvede duruyor. Üçüncü sırada “Çukur”, dördüncüde “Sen Anlat Karadeniz” ve beşinci sırada “İstanbullu Gelin” (Star TV) var ki bir hafta öncesine göre düşüş yaşamışlar.

Sen Anlat Karadeniz düşüşe geçti! Kadın yükselirken, Çukur, Söz'e yeniliyor! İşte reytingde son durum... 11

Her iki listenin sonunda “Fi” (Show TV) var. Günü değişti, cuma prime time saatinin ikinci dilimine yerleşti. Yükselmesi artık zor. Kendisini iyi bir internet dizisi olarak anacağız!