Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz fanlarının eleştirilerine Gülper Özdemir’den dolaylı yanıt!

Sen Anlat Karadeniz fanlarının eleştirilerine Gülper Özdemir’den dolaylı yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülper Özdemir, en çok da empati eksikliğinden şikayetçi! Sen Anlat Karadeniz dizisinde Hazan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gülper Özdemir, InStyle dergisinin Ekim sayısına konuk oldu.

Kendisini dünya vatandaşı olarak gördüğünü anlatan Özdemir, dergiye yaptığı açıklamada İstanbul’da yaşamayı da düşünmeye başladığını belirtti.

Uzun yıllardır yurt dışında olan ve diziden gelen teklf üzerine Türkiye’ye gelen Gülper Özdemir, “Buraya gidip geliyorum ama tam olarak yaşamış sayılmam bu şehirde, hep iş için geldim bugüne dek,burada yaşamayı tatmak istiyorum” diye konuştu.

Yemek yapmayı çok sevdiğinden bahseden Özdemir, mutfakta hamarat olduğuna da değindi.

Oyuncu, “Mutfakta çok hamaratım.Otelde kaldığım için yemek yapamıyorum ve çok özlüyorum. Herkes otelde prensesler gibi yaşadığımızı düşünüyor olabilir. Bir yandan da tabii ki çok güzel, her şey önüne hazır geliyor ama insan bir yerden sonra evinde olmayı özlüyor” açıklamasında bulundu.

SEN ANLAT KARADENİZ FANLARINA DOLAYLI ELEŞTİRİ

Dünyadaki en büyük eksikliklerden birisi de empati yapmak. Özdemir de bu konudan bir hayli müzdarip…

Sen Anlat Karadeniz dizisi hayranlarının ünlü oyuncuya hakarete varan, kişiliğine yönelik eleştiriler hatırlandığı zaman ünlü oyuncu, bu serzenişinde pek de haksız değil.

Dünyada bir şeyi değiştirebilme gücü olsaydı bunu empati için değerlendirmek isteyeceğini ifade eden Gülper Özdemir, ‘Herkeste aynı seviyede empati olmasını sağlardım. Dünya bambaşka bir yer haline gelirdi bence insanlar birbirlerine karşı daha anlayışlı olsalar” şeklinde konuştu.