Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul ile Çocuk dizileri biri aşağı, diğeri yukarı aynı tahterevalli gibi oldular!

Zalim İstanbul ile Çocuk dizileri biri aşağı, diğeri yukarı aynı tahterevalli gibi oldular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul, geçtiğimiz haftaya göre daha iyi reytingler elde ederek yayında kalma şansını iyice artırdı.

Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Bahar Şahin, Ozan Dolunay, Berkay Güven ve Simay Barlas’ın kadrosunda yer aldığı dizi, performansını yükselterek Pazartesi rekabetinde gidici değil, kalıcı olduğunu gösterdi.

Zalim İstanbul ile Çocuk dizisi arasındaki izleyici geçişi de bir kez daha ortaya döküldü.

ZALİM İSTANBUL ÇIKIŞTA

Zalim İstanbul 30 Eylül tarihli geçen haftaki bölümünde totalde 4.34 reyting ile 5. sırada yer almıştı. Dizi ABC1 grubunda 4.01 reyting oranı ile 8. sırada kendisine yer bulmuştu.AB grubunda ise 3.03 reyting ile 9. durumdaydı.

Zalim İstanbul ile Çocuk dizileri biri aşağı, diğeri yukarı aynı tahterevalli gibi oldular! 8

Zalim İstanbul dizisi AB grubunda 7 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümü ile 4.02 reyting ve 10.07 izlenme payı ile 6. oldu.

Dizi, ABC1 grubunda ise dün akşam 4.61 reyting ve 10.41 izlenme payı ile 7. sırada yer aldı.

Kanal D’nin dizisi total grubunda dün akşam 4.33 reyting ve 10.7 izlenme payı sonucunda 7. sırada bulunmakta.

Zalim İstanbul geçtiğimiz haftadan bu haftaya AB ve ABC1 kategorilerinde yükseliş sergilerken totalde ise yerini korudu.

Çocuk dizisinin son iki haftalık verilerine bakıldığında geçen haftadan bu haftaya AB ve ABC1 gruplarında ciddi düşüş yaşadığı, Zalim İstanbul’un ise bu kategorilerde yükseliş sergilediği görülmekte.

Çocuk ve Zalim İstanbul aynı izleyici grubuna hitap ediyor. Birinin yükselişi diğerinin düşüşü konumunda.

ÇOCUK DİZİSİ REYTİNGDE NE YAPTI?

Zalim İstanbul ile Çocuk dizileri biri aşağı, diğeri yukarı aynı tahterevalli gibi oldular! 9

7 Ekim Pazartesi AB’de 3.14 reyting ve 7.85 izlenme payı ile 9. olan Çocuk dizisi, ABC1 grubunda Zuhal Topal’la Sofrada’nın bile gerisine düşerek 3.03 reyting ve 6.82 izlenme payı ile 12. sırada bulunuyor.

Total grubunda da Çocuk dizisi 3.02 reyting ve 7.46 izlenme payı ile 14. sırada ve Kanal 7’nin Yemin dizisinden bir tık ileride gözükmekte.

Çocuk dizisinin geçtiğimiz haftaya göre ciddi bir düşüş sergilemesi de kötüye işaret oldu.30 Eylül tarihinde yayınlanan 4. bölüm AB grubunda 3.95 reyting ile 6. olmuştu. ABC1 grubunda ise 3.82 reyting ile 9.’luk gelmiş, totalde ise 3.4 reyting ile 10. sırada yer almıştı.

TAHTEREVALLİ GİBİLER

Geçen haftadan bu haftaya reyting oranlarına bakıldığında Çocuk dizisi ve Zalim İstanbul aynen parklardaki tahterevalli gibiler… Birisinin çıkışı, diğerinin düşüşü anlamı taşıyor.