Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, Haziran ayında 21. Bölüm ile sezon finali yapmıştı.
Dizinin 2. sezonu heyecanla bekleniyor.

Yaz döneminde Sen Anlat Karadeniz’in senaristleri diziden ayrılırken yeni senarist Erkan Birgören oldu.

Dizinin 3 yönetmeninden biri olan Emre Kabakuşak da diziden ayrıldı ve yerine Veli Çelik geldi.

Temmuz ayının sonunda yeni sezon çekimlerine başlandı. Trabzon’da devam eden çekimlerle bir kaç bölüm stoklu olarak sezona girecek Sen Anlat Karadeniz dizisi.

Kısa bir süre önce tanıtımı yayınlanan dizinin yayın tarihi de büyük merak konusu.

Dizinin müdavimleri, heyecanla yeni sezon ilk bölümünü bekliyor.

Heyecanlı bir sonla sezon finali yapan dizide, Tahir’in elleri bağlı bir şekilde düştüğü denizden nasıl kurtulacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Sen Anlat Karadeniz’in yayını için artık sayılı günler var. Dizinin yayın tarihinin bu hafta içinde belli olması bekleniyor.

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor? 7

Yeni sezonun Eylül’de başladığı tanıtımlarla duyurulmuştu.

Şimdi kesin tarihi izleyici heyecanla bekliyor. Muhtemelen dizi, Eylül’ün son haftası ekrana gelecek.

Yeni sezonda diziye yeni karakterler de katıldı.

Çekimleri Karadeniz’in çeşitli bölgelerinde ve yoğunluklu olarak Trabzon’da devam ediyor.

Yeni sezonda yeni bir karakter de diziye katılacak. Daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde izlediğimiz Erdal Cindoruk, sürpriz bir karakterle geliyor.

Cindoruk, “Sen Anlat Karadeniz uzun süredir yakalanamayan reytingleri yakaladı ve yeni sezonunda ben diziye dahil oldum, dolayısıyla oldukça heyecanlıyım. Dizide yine tehlikeli bir adamı oynuyorum. Her ne kadar sektöre bu tip rollerle başladıysam da uzun süredir bir mafya babasını oynamamıştım. Bu sefer bilge, ne dediğini ne yaptığını bilen bir “mafya babasını” oynuyorum” dedi.

YENİ SEZON İÇİN KEMENÇE ORKESTRASI

Bu arada dizinin müziklerinde de bir değişim yaşandı. Senaryosu kadar müzikleriyle de çok konuşulan dizinin yeni sezonu için kemençe orkestrası kuruldu. Türkiye’de ilk kez kurulan kemençe orkestrası ile dizinin jenerik müziği tekrardan çalındı. Ender Gündüzlü ve Metin Arıgül tarafından özgün müzikleri yapılan dizi bu sene de atv ekranlarına damga vuracak. Konu ile ilgili açıklama yapan dizinin yapımcısı Osman Sınav, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müziğimiz Karadeniz’e armağan olsun” dedi.

SEN ANLAT KARADENİZ SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Karadeniz’e veda etme zamanı gelmiştir. Deli Tahir ruhundan, canından bağlı olduğu memleketine, Nefes ve Yiğit’le kalabilmek için hasret kalmaya razıdır. Nefes en başından beri bu fikre karşı çıksa da artık onun da yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Ceylan ile Nefes’i kavuşturamayan yüreği buruk Tahir, Mustafa’nın, Vedat’ın oyunuyla hapse düştüğünü öğrendiğinde her şey arapsaçına döner. Bir yanda dağılma tehlikesiyle karşı karşıya olan, başsız kalmış Kaleliler diğer yandaysa Nefes ve Yiğit vardır. Tahir için tercih yapmak ölümden beterdir.

Bir yandan abisinin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırken diğer yandan kaçıp gittiğini düşündüğü Vedat, en tehlikeli haliyle yanı başındadır. Her şeyini kaybetmiş Vedat için tek bir savaş vardır; olanların suçlusu olarak gördüğü Tahir’in canını almak.

SEN ANLAT KARADENİZ 2. YENİ SEZON 2. FRAGMANI