Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de çok büyük bir sır ortaya çıktı! Nefes’in bir çocuğu daha var!

Sen Anlat Karadeniz’de çok büyük bir sır ortaya çıktı! Nefes’in bir çocuğu daha var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’de bambaşka bir gerçek ortaya çıktı.

Nefes, Yiğit’ten sonra doğan kızının erken doğum nedeniyle öldüğü sanıyordu ama yaşadığı öğrenildi.

Vedat’ın Tahir’e gemide esir haldeyken ne söyleyip de kurtulduğu büyük merak konusu olmuştu.

Dün akşamki bölümde evlenen Tahir ve Nefes arasında geçen konuşmadan sonra Nefes’in kızının yaşadığı ve Vedat’ın bunu Tahir’e söylediği ortaya çıktı.

Tahir, Berrak ve Yiğit’i kurtarırken aslında ismi Ceylan olan Nefes’in kızını da kurtarmaya çalışmıştı ama kız
orada yoktu!

Vedat, Tahir’e o gemide, kızını kimsenin bulamayacağı bir yerde sakladığını ve ölürse kimsenin onu bulamayacağını söylemişti.

İlginç gelişmelerin yaşandığı dizide Nefes, evlendikleri gece Tahir’e, bir doğum daha yaptığını ve kızının erken doğumda öldüğünü söyledi. Oysa o doğumda öldü sandığı kızını hastaneye götüren Vedat, kızın yaşadığını Nefes’ten saklamıştı.

Sen Anlat Karadeniz'de çok büyük bir sır ortaya çıktı! Nefes'in bir çocuğu daha var! 7

Vedat, gemide Tahir’e bu itirafı yaparken “Nefes beni sevdiği gün ona bu müjdeyi verecektim” diyerek kızı yıllardır sakladığı ortaya çıktı.

Nefes, doğum hikayesini anlatırken Tahir de gözyaşları içinde “Bugün sana kızını getiremedim beni affet” deyince aslında Tahir’in onu kurtarmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Vedat, Nefes’i ve Yiğit’i alıp yurtdışına kaçırmaya çalışırken limanda onu bekliyordu. Ancak son anda Mustafa, bu planı Tahir’e anlattı ve her şey değişti.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Tahir, yanındakilerle birlikte limana gidip Vedat ve adamlarıyla çatıştı. Bu sırada Berrak’ın “Ceylan” diye bağırdığı duyuldu. Açıkta bekleyen teknede annesi ve kardeşi Ceylan’ın onu beklediğini sanıyordu ama onlar yoktu.

Sonradan anlaşıldı ki Berrak ve annesinin yanında büyümüştü Ceylan ve Vedat’ın sık sık Amerika’ya gitme nedeni de buydu.

Şimdi herkes için başka bir süreç başlıyor. Tahir ve Nefes evlendi ancak Nefes’in öldü sandığı ve hiç görmediği kızı için başka bir mücadele başlayacak.

Dizi adeta, izleyenleri dün akşamki bölümüyle ters köşe yaptı. Hiç beklenmedik bu gelişme karşısında şimdi kozlar Vedat’ın eline geçti.

İşte Vedat’ın Tahir’e yaptığı o itiraf anı:

İşte Nefes’in Tahir’e bir çocuğu daha olduğunu itiraf ettiği o sahne: