Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de herkesi şoka çeviren bir dram daha ortaya çıktı!

Sen Anlat Karadeniz’de herkesi şoka çeviren bir dram daha ortaya çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de dün akşam 19. bölümüyle ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinde bir gerçek daha ortaya çıktı.

Vedat’ın tüm psikopatlıklarına rağmen kuzeni Eyşan’ın neden ona bu kadar bağlı olduğu, Nefes’e ve başka kadınların uğradığı şiddete neden sustuğu ortaya çıktı.

Vedat’ın Nazar ile evlenme kararından sonra Nefes’i görmeyen giden Eyşan, ona “Yiğit’i, Tahir’i de al git buradan” diyerek onu uyarmaya çalıştı.

Nefes, Eyşan’ın kendisine yapılan eziyete susup şimdi onu korumaya çalışmasını anlayamadı. Aralarında geçen konuşmada Nefes, Eyşan’a “Sen Vedat’ın tek kurbanısın!” dedi.

İşte bu söz, Eyşan’ı geçmişe götürdü. Uzun süredir Eyşan’ın davranışlarını anlayamayanlar, geçmişinde yaşadıklarını görünce, onun da bir kurban olduğunu anladı.

Vedat’ın babası olan amcası tarafından tecavüze uğradığı anlaşılan Eyşan, çocukluğunda yaşadığı bu acı olay sonrasında intihara kalkışmış ve onu kurtaran kişi de Vedat olmuştu.

Sen Anlat Karadeniz'de herkesi şoka çeviren bir dram daha ortaya çıktı! 7

Psikopat bir adamın oğlu olduğu ortaya çıkan Vedat’ın davranışlarının nedenini de gösteren bu olay, Eyşan’ın içinde bulunduğu travmatik durumu da açıklıyor. Üstelik Nefes ile aynı şeyleri yaşamış bir kişi.

Nefes’in sözlerinden sonra “Ben Vedat’ın kurbanı değilim” diyerek sinir krizi geçiren Eyşan’ın dramatik hikayesi de ortaya çıkmış oldu.

Şimdi Vedat’ın yaptıklarından sonra Eyşan’ın nasıl tepki vereceği merak konusu.

Eyşan artık Vedat’ı yaptığı her şeyle onaylamamaya başladı. Hatta Nefes’i uyarmaya gitmesi de bunun bir işaretiydi.

Geçtiğimiz hafta Vedat’ın geçmişindeki travmatik durumlardan sonra bu kez Eyşan’ın yaşadıkları ortaya çıktı.

Sosyal medyada da izleyenler Eyşan’ın bu hallerini görünce, ona üzülmeye başladılar. Aslında bir kurban olması, Eyşan’la ilgili fikirleri değiştirdi ama yaptıklarını pek affettirecek gibi görünmüyor.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bir izleyicinin şu yorumu ise hayli manidardı:

“Eyşan seneler önce tecavüz yaşamış biri olarak Nefese yardım elini senin uzatman lazım değil miydi? Nasıl yaşadın bununla 8 yıl? Tamam, kendini Vedata sorumlu hissettin, o yüzden sustun. Ama nereye kadar Eyşan? Nefesi en iyi senin desteklemen lazım değil miydi? Hadi artık düzel ve kendine gel. Nefes-Eyşan dayanışmasını görme vakti geldi.”

İşte Eyşan’ın geçmişinde yaşadığı o travmatik anları hatırladığı sahneler: