Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de tükürüğüyle çok konuşulan Mehmet Ali Nuroğlu hakkında hiç bilmedikleriniz….

Sen Anlat Karadeniz’de tükürüğüyle çok konuşulan Mehmet Ali Nuroğlu hakkında hiç bilmedikleriniz….

tarafından zk zk

Sen Anlat Karadeniz'de tükürüğüyle çok konuşulan Mehmet Ali Nuroğlu hakkında hiç bilmedikleriniz.... 7

Televizyongazetesi/Analiz

O’nu ilk kez televizyon tarihine damga vuran diziler arasında yer alan Çemberimde Gül Oya dizisindeki Mehmet karakteri ile tanıdık. Lise yıllarından beri oyunculuğa merak sardığını bir röportajında anlatan Nuroğlu, Çemberimde Gül Oya’da oynaması için ilk teklif aldığında reddetmiş. Nuroğlu, başlangıçta bu işi neden reddettiğini şöyle anlatıyor:

“Bu dizi teklifi geldiğinde devlet tiyatrosunda oynuyordum. Projede yer alan bir yardımcı yönetmen geldi. Bizim başka bir işimiz vardı o yüzden televizyon işine sıcak bakmıyordum. Ama yanlış anlaşılmasın, televizyona öcü gibi bakılıyor, benim öyle takıntılarım yok.

Oyuncuysam bu bir meslektir ve her yerde yer alabilirsin. Bizim yaşadığımız çağda kirlenmemek çok da mümkün değil. En azından bir şeyleri yapabilmek için, bir şeyleri feda etmek gerekiyor. Teklif geldiğinde ben reddettim çünkü evimde TV bile yoktu, bu çevreyi çok fazla tanımıyordum.

Ama ısrarla telefonlar gelmeye devam etti. Senaryoyu gönderdiler. Bana ilginç geldi bu hikaye. Çünkü TV’de daha önce böyle bir şey yapılmadı. O yüzden hiç para filan bile konuşmadan “kabul ediyorum” dedim. Daha okul bitmeden buraya gelmeye başladım, oynamaya başladım. İyi ki de yapmışım.”

Çemberimde Gül Oya’dan sonra hayatı değişti…