Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de tükürüğüyle çok konuşulan Mehmet Ali Nuroğlu hakkında hiç bilmedikleriniz….

Sen Anlat Karadeniz’de tükürüğüyle çok konuşulan Mehmet Ali Nuroğlu hakkında hiç bilmedikleriniz….

tarafından zk zk

Sen Anlat Karadeniz'de tükürüğüyle çok konuşulan Mehmet Ali Nuroğlu hakkında hiç bilmedikleriniz.... 7
1979 yılında İstanbul’da doğan Mehmet Ali Nuroğlu babasının Subay olması nedeniyle Patnos, Kıbrıs, İstanbul, Tekirdağ, Ankara gibi farklı yerlerde yaşamış.

(ODTÜ) Orta Doğu Teknik Üniversitesi felsefe bölümünde 3 yıl birinci sınıfı okuduktan sonra, lise yıllarında okul kulüplerinde başladığı tiyatro oyunculuğunu meslek edinmeye karar verdiği için ayrılıp Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girmiş.

Devlet Tiyatrolar görev alan hatta bir ara Semih Sergen’in asistanlığı yapan Nuroğlu, Konservatuvarın üçüncü sınıfında da TRT’deki “Yuvadan Bir Kuş Uçtu” dizisinde minik bir rol almış. Her ne kadar televizyonda oynamak konusunda başlarda ön yargılı olsa da Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği Çemberimde Gül Oya adlı diziden teklif alınca İstanbul’a gelmiş. Diziden sonra dikkatleri çeken Mehmet Ali Nuroğlu, sonrasında pek çok dizi ve filmde rol aldı.

Son olarak Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’de Vedat Sayar isimli psikopat bir adamı oynayan Mehmet Ali Nuroğlu,8 yıl boyuncu Nefes isimli eşine bin bir türlü işkence yapan Vedat’ın sahnelerinde sürekli tükürmesi sosyal medyada olay oldu. Nuroğlu’nun rolüne kendisini kaptırıp sinirlendiği sahnelerde ortalığı tükürüğe boğması üzerine yapılan capsler sosyal medyada herkesi gülme krizine soktu. Mehmet Ali Nuroğlu da durumla eğlenerek ‘Tükürmeyi bırak artık’ diyenlere yapılan bir capsi sosyal medya hesabından yayınlayarak ‘Bırakmayacağım’ notunu düşerek durumla eğlenmesi de gündem oldu.