Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Vedat’la ilgili şaşırtan gerçek üzdü!

Sen Anlat Karadeniz’de Vedat’la ilgili şaşırtan gerçek üzdü!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin ‘kötü adamı’ Vedat ile ilgili bazı gerçekler, bu hafta yayınlanan 14. bölümde ortaya çıktı.

Nefes’e yıllarca işkence yapan Vedat’ın oğlu Yiğit’e anlattıkları, her ne kadar ekran başında diziyi izleyenleri tam olarak tatmin etmese de geçmişi hakkında bir fikir sahibi yaptı.

Vedat’ın neden bu kadar korkunç bir adam olduğu sorusunun altında, kötü bir çocukluğunun olduğu öğrenildi.

 

Sen Anlat Karadeniz'de Vedat'la ilgili şaşırtan gerçek üzdü! 8

Vedat, annesinden ayrılıp yanına gelen Yiğit’in üzüntüden yemek yememesi üzerine anlattığı hikayeyle hem ekran başındakileri hem de Yiğit’i şaşırttı.

Babasından küçükken işkence gördüğü anlaşılan Vedat, sık sık babası tarafından aç bırakıldığını söyledi.

Çocukluğundaki travmalar nedeniyle şiddet eğilimli bir insan haline dönüştüğü anlaşılan Vedat’ın bu hallerine, diziyi izleyenlerden bazıları üzüldüklerini ifade ettiler.

Sen Anlat Karadeniz'de Vedat'la ilgili şaşırtan gerçek üzdü! 9

Korkunç bir adama dönüşen Vedat’ın geçmişindeki karanlık ortaya çıktıkça, anlaşılan o ki Nefes’e ve başka insanlara yaptıkları her ne kadar onun vahşetini hafifletmese de izleyenler, geçmişindeki sırlardan dolayı Vedat’ın neden bu hale dönüştüğünü anlayacaklar.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Mehmet Ali Nuroğlu’nun başarılı performansıyla çok konuşulan Vedat karakterine sosyal medyada “Vedat kötü adam olabilir ama üzüldüm ona da” şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı bile.