Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’deki radikal değişiklik sonrası akıllara takılan bir soru var!

Sen Anlat Karadeniz’deki radikal değişiklik sonrası akıllara takılan bir soru var!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki radikal değişiklikler olacağının haberlerini sitemizden okumaktasınız…

Dizide önemli düzenlemeler yapıldı. En çok dikkat çeken ise senaryo ekibinde yaşanan değişiklikler…

İlk sezonuyla olay yaratan, hikayesi ve karakterleri ile izleyiciyi ekrana bağlayan Sen Anlat Karadeniz, yeni sezonda yenilikleriyle de adından söz ettirecek.

Bu yeniliklerin diziye olumlu yansıması kadar olumsuz yansıması olasılığı da bulunuyor.

Yönetmen ekibinin ve senaryo ekibinin değişikliğe uğradığı dizide çekimler de başladı.

Osman Sınav’ın hem yapımcısı hem de yönetmenlerinden olduğu dizi, izleyicinin gönlünde taht kurmuştu, ikinci sezona da güçlü şekilde başlayacak.

Ancak radikal değişikliklerden sonra izleyicinin aklında, ‘Acaba başarısını sürdürebilecek mi?’ sorusu da takılı kaldı.

Milliyet Blog yazarlarından Sibel Yılmaz, dizideki değişiklikleri analiz ettiği yazısında radikal değişikliklere dikkat çekti:

“Yeni sezonda Sen Anlat Karadeniz’ de radikal değişiklikler var. Geçtiğimiz sezon 21. bölümüyle sezon finali yapılan dizinin Necip’ i (Faruk Acar) ve Eyşan’ ı (Gözde Kansu) diziden ayrılmıştı. Henüz netlik kazanmasa da dizinin can alıcı karakterlerinden Vedat’ın ( Mehmet Ali Nuroğlu) da yeni sezonda yayınlanacak olan 3 bölümden sonra senaryo gereği diziden ayrılacağı söyleniyor. Ekipten ayrılan karakterlerin yanında bir değişiklik te yönetmen koltuğunda var. Üç yönetmen ile çekilen dizinin yönetmenlerinden Emre Kabakuşak ta ayrılanlar arasında. Yerine gelen isim ise Veli Çelik…

Ve bana göre en radikal değişiklik senaristlerde. İlk bölümden sezon finaline kadar hikayeyi başarıyla götüren, hüznün ve dramın yanında izleyiciyi zaman zaman replikleriyle, karakterlere verdikleri isimlerle, diyaloglar arasına serpiştirdikleri espirilerle güldürmeyi başaran Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Yılmaz’ da. Yangaz larından, Asiye sine, Mavi Tüylü Geyik’ ten, Ay Işığında Uluyan Kurt’ a, Osman Baba’ dan, Kayınvalide’ ye kadar ince eleyip sık dokuyarak karakterlere kalemleriyle can veren izleyene sevdiren iki senarist yeni sezonda yok.

Sen Anlat Karadeniz'deki radikal değişiklik sonrası akıllara takılan bir soru var! 7

SEN ANLAT KARADENİZ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

“Uzaktan bakınca kusursuz, yakından bakınca lüzumsuz”

“Karadeniz’ linin umudu bitince inadı başlar”

“Sen Anlat Karadeniz ben anlatınca deli diyorlar” dediler ve toplumun kanayan yarası şiddete dikkat çektiler. Karadeniz’de hikayeleri son bulsa da başka denizlerde hikayeler yazmaya devam edecekler. Yolları açık olsun.

Üstlendiği her yapımda başarıyı yakalayan Osman Sınav yeni sezonun senaryoları için Erkan Birgören’ i seçmiş. Yeni oyuncuların yeni karakterlerin katılacağı da verilen bilgiler arasında. Tüm ekibe başarılar dileriz. Çekimlerine bugün start verilen dizi başarı grafiğini koruyacak mı? İzleyici karar verecek…”