Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’e damga vuran sahne!

Sen Anlat Karadeniz’e damga vuran sahne!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin dün akşam yayınlanan 17. bölümünde Osman Hoca’nın verdiği vaaz, diziye damgasını vuran bir sahne oldu.

Tahir’le evlenmesine karşın hala köydeki insanlar tarafından “Çocuklu dul kadınla evlendi” şeklinde yapılan yorumlar, Kaleli ailesini de rahatsız ediyordu.

Saniye Hanım’ın da aynı gerekçe ile kabul etmediği gelini Nefes, kiminle karşılaşsa aynı sözlerle eleştiriye maruz kalıyordu.

Vedat’ın şiddetinden Tahir sayesinde kurtulmayı başaran Nefes, şimdi de köylülerin ve çevresindeki bazı insanların psikolojik şiddetine maruz kalıyor.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, VİDEOLAR VE SAHNELER İÇİN TIKLAYIN

İşte bu durum, izleyenleri de oldukça rahatsız ediyordu.

Aslında toplumda pek çok çevrede yaşanan bir algının yansıması dizide olanlar. Ancak Sen Anlat Karadeniz dizisinde, herkesin saygıyla baktığı Osman Hoca karakteri, camide verdiği vaazla, yaşanan bu duruma tavrını koydu.

Sen Anlat Karadeniz'e damga vuran sahne! 7

Diziyi izleyenler de bu sahne karşısında duygusal anlar yaşadı.

Her fırsatta Tahir ile Nefes’in evlenmesini bir türlü içine sindiremeyen köylülere, bu kez Osman Hoca, teravih namazında verdiği vaazla, yaptıklarının nasıl büyük bir hata olduğunu anlattı. Bu sahne de dizinin 17. bölümünde dikkat çeken bir sahne olarak hafızalara kazındı!

İşte çok konuşulan o sahne: