Ana sayfa Kadın Haberleri Şükran Ovalı’dan hayranlarına bir dizi müjdesi!

Şükran Ovalı’dan hayranlarına bir dizi müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şükran Ovalı, 2017-2018 sezonunda Vatanım Sensin dizisinde Seher karakteri ile yer aldıktan sonra Ufak Tefek Cinayetler’de 3 bölüm Şebnem Aksak karakterine hayat vermişti. Ünlü oyuncu yine bir diziye konuk oyuncu olarak katıldı.

Star TV ekranında yayınlanmakta olan Menajerimi Ara dizisinin 5. bölümünün sürprizi ünlü oyuncu oldu. Instagram hesabından paylaşımda bulunan oyuncu, hayranlarına müjdeyi şu sözlerle verdi: @menejerimiaraofficial bu salı star tv de ben de varım ????

Şükran Ovalı'dan hayranlarına bir dizi müjdesi! 7

Geçtiğmiiz yıl Evlat isimli tiyatro oyununda yer alan ve dizilerde de son dönemde fazla gözükmeyen Şükran Ovalı, yine konuk oyuncu olmayı tercih etti. Ovalı’nın konuk olacağı Menajerimi Ara dizisinin 5.bölümü 22 Eylül Salı akşamı yayınlanacak.

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünde diziye dikkat çekici isimler konuk olmaya devam ediyor.

Yayınlanan yeni tanıtımıyla yine keyifli bir bölümün sinyallerini veren dizide, yetenekli oyuncu Şükran Ovalı ile oyuncu, fenomen Ali Biçim ve Mesut Can Tomay’ın konuk oyuncu olarak yer aldığı sahneler hem güldürecek hem de sinema sektörünün perde arkasını gösterecek.