Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si Öykü Gürman’ın geri dönüşü muhteşem oldu!

Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si Öykü Gürman’ın geri dönüşü muhteşem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranında 3.sezonuna 4 Eylül Çarşamba akşamı başlayan Sen Anlat Karadeniz dizisinin setinde yoğun tempoda çekimlere devam ediliyor. Öykü Gürman da şu sıralarda Trabzon’daki çekimlerde yer almakta.

Ünlü oyuncu 25 Ağustos’ta yaptığı paylaşımdan sonra instagram hesabından bir şey paylaşmamış ve 10 gün boyunca da sessiz kalmıştı.

Oyuncu bugün paylaşım yapınca hayranları Öykü Gürman’a “Çok özlemiştik bebek yüzlüm” yorumuyla instagrama dönüşünü kutladı.

Ünlü oyuncu uzun süredir hesabından mankenlere taş çıkartan pozlar paylaşmaktaydı. Gürman, aynı taktiğe yeniden devam ettiğini gösteren paylaşımı ile binlerce beğeni aldı.

Takipçileri oyuncunun her fotoğrafında güzel çıktığını belirten yorumlarda bulundu ve çok sayıda iltifat içerikli mesaj yazdı.

Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si Öykü Gürman'ın geri dönüşü muhteşem oldu! 11

Instagram hesabından konuşlan fotoğraflarını paylaşan, sıradan bir fotoğraf paylaşmamaya özen gösteren Öykü Gürman, adeta güzellik ve duruş dersi veriyor.

Gürman’ın hayranları da oyuncunun bu taktiğini benimsemiş durumda ve her defasında şaşıracakları bir fotoğraf görmekten memnun.

İşte Gürman’ın konuşulan pozları:

Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si Öykü Gürman'ın geri dönüşü muhteşem oldu! 12 Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si Öykü Gürman'ın geri dönüşü muhteşem oldu! 13 Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si Öykü Gürman'ın geri dönüşü muhteşem oldu! 14 Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si Öykü Gürman'ın geri dönüşü muhteşem oldu! 15