Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisi oyuncusu sete ani baskın yaptı ve eğlenceli anlar yaşandı!

Seksenler dizisi oyuncusu sete ani baskın yaptı ve eğlenceli anlar yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay- TRT1 ekranında yakında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Seksenler dizisinde hummalı bir çalışma var.Bir tarafta dekor çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diğer tarafta ise oyuncular provaları sürdürüyor.

Yapımcı Birol Güven, diziyle ilgili önemli değişiklikleri açıklamıştı. Dizinin süresi 50 dakikaya inecek, ancak hafta için her gün saat 18.00’de yayınlanacak.

Peki Seksenler dizisinde başka neler oluyor? Seksenler dizisi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor… TRT1’in fenomen dizisi Seksenler, yayına nasıl hazırlanıyor? Sette nasıl bir çalışma yapılıyor?

Dizinin oyuncularının buluşmasından keyifli anların yanı sıra bir de platoda dekor hazırlıklarından ansızın yapılan ziyaret dikkat çekti.

Mahallenin dekorlarının yapıldığı platoya aniden yapılan ziyarette eğlenceli anlar yaşandı.Sette mahallenin dekorunun hazırlıklarının detayını bulabilirsiniz.

İşte Seksenler dizisinin arka planındaki emekçilerin yoğun faaliyetleri…

İşte o görüntüler:

SEKSENLER DETAYLARI:

TRT 1’in fenomen dizisi Seksenler ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Birol Güven’in, senaryosunu Birol Güven ile MinT yazar ekibinin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Bora Tekay’ın oturduğu sevilen dizi Seksenler’in Ekim ayında izleyici karşısına çıkarılması planlanıyor.

Gündelik hayatı anlatan, bugünlerde kaybolmak üzere olan değerleri eskiden olduğu gibi kayıt altına almaya devam eden Seksenlerin kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat , Aşkın Şenol, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler yer alıyor.