Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si Öykü Gürman’ın Saniye ile ilgili soruya verdiği ilginç yanıt!

Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si Öykü Gürman’ın Saniye ile ilgili soruya verdiği ilginç yanıt!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisinin Asiye’si Öykü Gürman, dizide kayınvalidesi ile ilgili atışmalar konusunda ilginç bir açıklama yaptı.

Dizinin Youtube kanalında Gürman, izleyicilerden gelen soruları yanıtlarken “Saniye gibi bir kayınvalideniz olsaydı siz de Asiye gibi mi davranırdınız?” sorusuna şu yanıtı verdi.

“…Ama şu anda erkek arkadaşımın annesi var. Aslında onunla çok iyiyiz. O bile şaşırıyor, Asiye niye Saniye Hanım’a böyle davranıyor diye. Aramızda kalsın biz onunla gayet iyiyiz. Öyle davranmak istemem ama Asiye gibi pek çok gelinin sesi olduğunu biliyorum.”

Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si Öykü Gürman'ın Saniye ile ilgili soruya verdiği ilginç yanıt! 7

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Aynı zamanda şarkıcı olan Öykü Gürman, oyunculukla birlikte şarkıcılığı da yürütmesinin kendisin zorlayıp zorlamadığı ile ilgili bir soruya da “Gurur verici, çok mutluyum şarkıcı yönümün yanı sıra, oyunculukta da gösterdiğim performansı ödüllerle ve güzel sözlerinizle taçlandırıyorsunuz. Çok şanslı hissediyorum kendimi” dedi.

Şarkı söylemenin hayatta nefes alma biçimi olduğunu söyleyen Öykü Gürman, “Oyunculuğunu da üstüne eklediğim ve ikisini bir araya getirdiğim için gayet mutluyum” ifadesini kullandı.