Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Eyşan’ı Gözde Kansu’nun bilinmeyen hayat hikayesi!

Sen Anlat Karadeniz’in Eyşan’ı Gözde Kansu’nun bilinmeyen hayat hikayesi!

tarafından zk zk

Sen Anlat Karadeniz'in Eyşan'ı Gözde Kansu'nun bilinmeyen hayat hikayesi! 7
Sevilen şarkıcı Sıla’nın Özledim Onu, Konuşmadığımız Şeyler Var albümündeki Zamanında şarkısının sözlerini de birlikte yazdıklarını belirterek o günü şöyle anlatıyor: “İzmir’de dedemi kaybettiğim günlerdi, içim döküldü ve yazdım. Sıla ile telefonda konuşurken, ‘Okusana bana yazdıklarını’ dedi, okudum. Aradan bir süre geçti, bir araya geldik. Sıla ve Efe Bahadır şarkıyı çaldılar ve söylediler. Ben ağla ağla… Sıla şarkıya mührünü koymuştu.”

Sen Anlat Karadeniz’deki Eyşan rolüyle dikkat çeken Kansu, Vedat’ın tüm sırlarını bilen, en yakın dostu olan ve kuzeninin başına açtığı belaları temizlemeye çalışan bir kadını oynuyor. İçerde’deki başarılı performansından sonra bu kez de Sen Anlat Karadeniz’deki rolüyle konuşulan Gözde Kansu, bir dönem İzmir’de bir gazetenin Ege ekinde de yazılar yazıp, muhabirlik yapmış bir kişi. Tiyatro oyunculuğu da yapan Kansu, oyunculuğa geçişini ise şöyle anlatıyor:

“İzmir’de gazeteciliğe devam ederken İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oyun izleyip yazmak için İstanbul’a gittim. Sonra tiyatro sınavlarına girmeye karar verdim. Girdim ve kazandım.”